Lähetysyhdistys Kylväjä

Tervetuloa kirkon lähetysjärjestö Kylväjän sivuille!

Sitoudumme työssämme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen. Siihen kuuluu sekä evankeliumin julistaminen että yhteisöjen elinolojen kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Tutustu tarkemmin Kylväjään.

Ajankohtaista

Pitkän tähtäimen työtä lasten parissa Japanissa

Japanilaisia lapsia tavoitamme parhaiten koko perheille suunnatuissa tilaisuuksissa. Iloitsemme niin pyhäkoululaisista kuin äiti-vauva- kerhon jäsenistä, jotka uskaltautuvat kuuntelemaan Raamatun kertomuksia.

Kun aloitimme työskentelyn Itä-Okayaman seurakunnassa kaksi ja puoli vuotta sitten, säännöllistä pyhäkoulutoimintaa ei ollut järjestetty vuosikausiin. Syy tähän oli lähinnä se, että kirkossa ei juurikaan käynyt lapsia. Päätin, että viikoittainen pyhäkoulu on saatava taas pyörimään, vaikka sitten vaatimattomastikin. Jos muita kävijöitä ei olisi, ainakin meidän poikamme olisi paikalla. Seurakunnalla oli tuskin mitään materiaaleja pyhäkouluopetuksen tueksi.

  • Sanasta lähtevä lähetys

    Sanasta lähtevä lähetys

    Kylväjän työssä on alusta lähtien nähty, että raamattuopetus ja lähetystyö kuuluvat yhteen. Sitoutuminen Raamattuun synnyttää herätystä, joka puolestaan johdattaa mukaan lähetyselämään. Helsingissä 1970- ja 1980-luvuilla Raamattu- ja lähetysilloissa…

  • Nepalilainen taide kuvittaa joulun

    Nepalilainen taide kuvittaa joulun

    Kathmandun kylässä Bungamatissa,asustaa nepalilainen perheenisä Chaman Moktan. Perhe on kristitty, ja koti on avoinna hengellisten kokoontumisten pitoon ystävien kesken. Moktan on toiminut parinkymmenen vuoden ajan sikäläisen lähetysjärjestön työssä. Viime vuodet…

Arkisto →