Lähetysyhdistys Kylväjä

Tervetuloa kirkon lähetysjärjestö Kylväjän sivuille!

Sitoudumme työssämme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen. Siihen kuuluu sekä evankeliumin julistaminen että yhteisöjen elinolojen kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Tutustu tarkemmin Kylväjään.

Ajankohtaista

Kengät jalasta – kirja päivän rukouksista julkaistu

Kylväjän nettisivuilla ja Facebook-seinällä on syksystä 2014 asti julkaistu Päivän rukouksia, joiden kirjoittajana on useimmiten Outi Rajala. Rukoukset sanoittavat rukoilijoiden tuntoja ja elämäntilanteita, ja niiden kautta eletään rukouksin mukana lähetystyön iloissa, suruissa, vaikeuksissa ja kiitosaiheissa. Moni on löytänyt rukoukset osaksi päivittäisiä rukouksiaan.

– Päivän rukousten kirjoittaminen sai alkusykäyksensä keväällä 2014. Olin silloin vielä opettajana Lahden kristillisellä koululla. Minut kutsuttiin toimittajataustani vuoksi mukaan palaveriin, jossa pohdittiin Kylväjän viestinnän kehittämistä. Mietimme, mikä toisi ihmisiä säännöllisesti Kylväjän sivuille, muistelee Outi Rajala.

– Kerroin aikaisemmin Suomen Lähetysseuran sivuille kirjoittamistani Päivän rukouksista. Niiden kirjoittaminen oli kuitenkin loppunut, joten minulle oli tullut kirjoittamisesta jo muutaman vuoden tauko.

Päivittäinen rukousten kirjoittaminen vaatii sitoutumista ja vaivannäköä, joten ajatus jäi muhimaan joksikin aikaa. Muutaman kuukauden jälkeen Rajala oli valmis aloittamaan kirjoitusurakan uudelleen, tällä kertaa Kylväjän sivuilla.

Arkisto →