Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat


Oletko sinä etsimämme seurakuntatyön koordinaattori?

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen aloitteellista, yhteistyökykyistä ja palvelualtista seurakuntatyön koordinaattorin sijaista Lähetysyhdistys Kylväjän kumppanuustiimiin.

Vastuualueinasi ovat Helsingin, Kuopion, Lapuan, Mikkelin ja Porvoon hiippakuntien seurakunnat. Seurakuntatyön koordinaattorina toimit seurakuntien ja seurakuntayhtymien yhteyshenkilönä ja vastaat näiden nimikko- ja yhteistyösopimuksista sekä lähetystoiminnan tukemisesta. Olet innostunut, motivoitunut ja valmis tekemään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Olet samalla inspiroiva kumppani seurakuntiesi työntekijöille ja luottamushenkilöille. Teette työparisi kanssa yhteistyötä työaluevastaaviemme kanssa. Menestyminen työssä vaatii itsensä johtamista ja järjestelmällisyyttä. Työssä on matkustamista Suomessa sekä työskentelyä toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta:

– ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta

– hyvää ja monipuolista tuntemusta seurakuntien arjesta ja toiminnasta. Erityisesti arvostamme tuntemusta seurakuntien lähetystyöstä ja vapaaehtoistoiminnasta.

– hyviä esiintymistaitoja ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua monenlaisten toimijoiden kanssa.

– ruotsin kielen taitoa

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestö ja ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani. Tavoitteemme on saavuttaa evankeliumille vielä tavoittamattomia kansoja.

Tehtävä on määräaikainen, 31.5.2025 saakka.

Palkkaus Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaan. Työtä tehdään pääosin etänä, mutta toki Tikkurilassa sijaitseva toimistomme on käytettävissä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 7.6. mennessä verkostojohtaja Tanja Hirvilammille, tanja.hirvilammi@kylvaja.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa verkostojohtaja Tanja Hirvilammi 17.5. klo 13-14 ja 22.5. klo 10-11 p. +358 44 792 3292. Haastattelut toteutetaan ma-ke 19.-21.6.