Christina Harald Bangladeshiin

Viime syksyn lähetyskurssilla opiskellut Christina Harald lähtee neljän vuoden työkaudelle Bangladeshiin tammikuussa 2019. Kielikoulun jälkeen Christina tulee työskentelemään englannin opettajana LAMBin sairaalan yhteydessä olevassa hoitotyö- ja koulutuskeskuksessa sekä johtajana vammaisten lasten kuntoutuskeskuksessa. Saman sairaalan yhteydessä työskentelevät myös Saara ja Tomas Bengtsson. Sairaalatyön ohella he kaikki ovat mukana Kylväjän kehitysyhteistyöhankkeissa ja tukevat paikallista kirkkoa.

Alun perin Christinan oli tarkoitus lähteä Pohjois-Afrikkaan, ja hän opiskeli sitä varten viime kevään ranskan kieltä. Kerroimme Christinan lähtötunnelmista huhtikuun Kylväjä-lehden ruotsinkielisessä artikkelissa.

-Olen kiitollinen siitä että Jumala on johdattanut minut uuteen paikkaan, ja toivon että rupean viihtymään, Christina toteaa.

-Pohjois-Afrikkaan lähtö kariutui meistä riippumattomista syistä, mutta olemme todella iloisia, että Bangladeshista avautui Christinalle upea paikka, jossa hän pääsee hyödyntämään osaamistaan ja kokemustaan paikallisten ihmisten elinolosuhteiden parantamiseksi sekä tavoittamaan tavoittamattomia, lisää työaluevastaava Mikko Puhalainen. Christina kirjoittaa ystäväkirjeensä ruotsiksi ja englanniksi, ja kirjeitä voi tilata Kylväjän toimistolta www.kylvaja.fi/liity-tilaa, liity.renkaaseen@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400.

Seuraava lähetyskurssi järjestetään keväällä 2019, jolloin on mahdollisuus kokeilla siipiään myös lyhytaikaisessa lähetystyössä osallistumalla lähetyskurssille ensimmäisen kahden kuukauden ajan ja lähtemällä sen jälkeen kolmeksi kuukaudeksi Kylväjän työalueelle tutustumaan lähetyselämään. Vielä on muutamien päivien ajan mahdollista hakea kevään kurssille tai lyhytaikaiseen lähetystyöhön. Lisätietoja koulutuspäällikkö Pentti Marttilalta, (pentti.marttila@kylvaja.fi, p. 045 635 0934).