Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat


Haemme Adoben ohjelmistot (Id, Ps, Ai) hallitsevaa toimitussihteeriä Kylväjän viestintätiimiin. Kylväjä-lehden toimitussihteerin työn lisäksi tehtävään kuuluu monipuolisia graafisen suunnittelijan ja taittajan tehtäviä painotuotteiden ja mainosten (web ja print) parissa sekä uutismaisten tekstien kirjoittamista, valokuvaamista, somepostausten tekemistä ja artikkelien julkaisemista WordPress-pohjaisille kotisivuille. Videoiden ja äänen editointiosaaminen katsotaan eduksi.

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestö ja ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani. Tavoitteemme on saavuttaa evankeliumille vielä tavoittamattomia kansoja.

Viestintätiimissämme pääset työskentelemään monipuolisesti. Kylväjän viestintäkanavia ovat kotisivut, Kylväjä-lehti, Facebook, Instagram. Lisäksi toimitamme viikoittaista radio-ohjelmaa Radio Deihin ja julkaisemme artikkeleita verkkouutissivusto Seurakuntalainen.fi:ssa. Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen ja vaikuttavaan hengelliseen työhön.

Tehtävä on määräaikainen, äitiysloman sijaisuus, joka alkaa perehdystysjaksolla 15.8.
Palkkaus Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 3 mukaan. Tehtävässä on etätyömahdollisuus.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus 23.5. mennessä viestintäpäällikkö Mari Turuselle, mari.turunen@kylvaja.fi, p. 044 584 3784. Lisätiedot: Mari Turunen