Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat


Varainhankinnan suunnittelija

Tule kehittämään Kylväjän varainhankintaa!

Jos olet kokenut markkinoinnin ja varainhankinnan ammattilainen ja haluat edistää lähetystyötä, tule töihin Lähetysyhdistys Kylväjään. Etsimme nyt palvelukseemme varainhankinnan suunnittelijaa. 

Tässä uudessa tehtävässä pääset luomaan varainhankinnan strategiaa, kehittämään varainhankinnan tuotteita ja kanavia sekä osallistumaan mm. tapahtumien suunnitteluun ja verkkosivujen kehittämiseen. Olet taitava kirjoittaja ja pystyt tuottamaan laadukasta tekstiä itsenäisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä Kylväjän muiden tiimien kanssa ja osana verkosto- ja kumppanuusyksikköä.  

Toimipaikkasi on Vantaan Tikkurilassa, erinomaisten yhteyksien varrella. Osittainen etätyö on mahdollista. Työsuhde on vakinainen. Palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 peruspalkan mukaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen ilkka.koivisto [at] kylvaja.fi ja kerro, miksi sinä olisit oikea henkilö suunnittelemaan ja toteuttamaan Kylväjän varainhankintaa!    

Lisätietoa antaa:
Ilkka Koivisto
va. verkosto- ja kumppanuusjohtaja
ilkka.koivisto [at] kylvaja.fi
044 748 8030

Kylväjä on vuonna 1974 perustettu Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö ja Ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani. 

Kuva: Pixabay