Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat


Olisiko tässä elämäsi tilaisuus? Hyppää mukaan lähetyksen ytimeen ja anna panoksesi tavoittamattomien tavoittamiseksi!

Haemme kahta uutta työntekijää:

Varainhankinnan suunnittelija

Kylväjä vahvistaa varainhankinnan ja viestinnän osaamista perustamalla varainhankinnan suunnittelijan tehtävän.

Henkilön vastuulla ovat mm. varainhankinnan strategia, varainhankintatuotteiden ja -kanavien kehittäminen, tulosten mittaaminen ja raportointi, markkinatutkimukset, kampanja- ja tekstisuunnittelu, tapahtumasuunnitteluun osallistuminen, verkkosivujen sisällöntuotanto erikseen sovittavin osin sekä ystäväkirjeisiin liittyvä tuki.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa markkinointiviestinnän kokemusta, kykyä tuottaa vaikuttavaa tekstiä itsenäisesti ja halua edistää kristillistä lähetystyötä.

Työsuhde on vakinainen.


Verkostokoordinaattori (sijaisuus)

Verkostokoordinaattori luo ja kehittää verkostotoiminnan käytänteitä Kylväjässä. Hän suunnittelee ja toteuttaa verkostotyötä nykyisten ja tulevien kumppaneiden ja työnystävien parissa. Käytännössä verkostokoordinaattori mm. organisoi tilaisuuksia ja vierailuja, pitää yhteyttä kumppaneihin sekä hoitaa verkostoviestintää. Verkostokoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa Kylväjän tapahtumia (esim. kesäpäivät) ja koordinoi tapahtumatuotantotiimin työtä.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa osaamista tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, kokemusta ja näyttöä yhteistyöstä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa, kykyä organisoida toimintaa ja ohjata tiimityöskentelyä, valmiutta myös itse esitellä Kylväjän työtä eri tilaisuuksissa sekä halua edistää lähetyskasvatusta ja lähetystyötä.

Työsuhde on määräaikainen (2 vuotta), ja sitä voi olla mahdollista jatkaa.


Molempien tehtävien palkkaus on Kylväjässä käytetyn vaativuusryhmä 4:n mukainen. Tehtäviä voi hakea syyskuun 2022 loppuun asti. Henkilöiden toivotaan aloittavan työssä jo tämän vuoden puolella, kuitenkin viimeistään 1.12.2022.

Tiedustelut ja hakemukset:
Ilkka Koivisto
va. verkosto- ja kumppanuusjohtaja
ilkka.koivisto (at) kylvaja.fi
044 748 8030 (16.9. klo 10–12 ja 26.9. klo 13–15)

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestö ja ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani. Tavoitteemme on saavuttaa evankeliumille vielä tavoittamattomia kansoja.

Kuva: Pixabay