Osallistu juhlapäiväkeräykseen

Juhlapäiväkeräys Annoit minulle elämän

Annoit minulle elämän – juhlapäiväkeräyksellä kerätään varoja raamatun opetus-, koulutus- ja käännöstyöhön Aasiassa ja Afrikassa.
Raamatun sana on Kylväjän työn perusta. Ilman Raamattua kukaan ei voi löytää ikuisen elämän tietä. Siksi unelmoimme, että yhä useampi saisi tutkia Jumalan sanaa elämäkseen ja saisi ottaa sen välittämän sanoman todesta.

Jotain tästä unelmasta olemme alkaneet nähdä toteutuvan esimerkiksi Tsetserlegin kaupungissa Mongoliassa. Viiden lapsen isä Baasanbat osallistui ensimmäiselle paimentolaisten seurakuntakoulun opetusjaksolle. Baasanbat palasi kurssijaksolta rohkaistuneena johtamaansa vuoristokylän jurttaseurakuntaan aikomuksenaan laittaa opitut asiat heti käyttöön.

Tarvitsemme vielä monta kurssia, kouluttajaa ja oppituntia lisää, jotta ymmärrys Raamatun sanasta voi levitä Afrikan ja Aasian monilla työalueilla.

Jos Raamattua tai sen osia ei ole käännetty paikalliselle kielelle, Kylväjä tekee yhteistyötä raamatunkäännöstyötä tekevien järjestöjen kanssa kirjakielen kehittämiseksi ja käännöksen aikaansaamiseksi. Tällä hetkellä Kylväjä osallistuu kielityöhön Kaukasiassa, Nepalissa ja Siperiassa.

Loading Päivittää