Nuoret

Nuoret

Lähetyksen kesäpäivät vie meidät Hyvin tehty -teemalla kohtaamaan kolmiyhteistä Jumalaa: Luojaa, Lunastajaa ja Pyhittäjää. Kuulemme ja koemme, mitä Jumala on tehnyt ja tekee edelleen meidän hyväksemme. Isä Jumala on luonut kaiken ja pitää yllä luomakuntaa, Jeesuksessa Kristuksessa hän on tullut pelastamaan meidät ja Pyhä Henki on läsnä keskellämme. Jumala toimii maailmassa ja hänen lähetystyönsä on Hyvin tehty. Tästä saamme monin eri tavoin nähdä ja kuulla Lähetyksen kesäpäivillä. Ohjelmaan voi osallistua kiinnostuksen mukaan tai olla mukana koko ajan.

Perjantain avajaisten jälkeen Antti Kurkolan raamattutunti vie meidät kuulijat Sanan lähteelle, jossa aiheena on Outoina ja muukalaisina. Illan päätteeksi osallistumme kirkossa Metallimessuun.

Lauantaina on aamusta alkaen useita raamattu-, lähetys-, ja rukoustapahtumia, joista voi valita mieleisensä. Iltapäivällä saamme kokea jotain hyvin hyvinkääläistä, nimittäin sirkustaidetta parhaimmillaan. Tämän jälkeen kansainvälisiä soundeja ja sanomaa David Lyle Morrisin konsertissa. Perheiden lähetysjuhlaa vietämme kaikki yhdessä iloiten yhteisestä tehtävästä ja yhteydestä.

Illan Jukka Norvannon raamattutunti vie meidät matkalle Eedenistä itään – ja takaisin. Kentälle palaavien siunaamisessa olemme hyvin tehdyn lähetystyön äärellä. Illalla saamme vielä GospelCafessa kuulla uuden sukupolven gospelmuusikko Pietari Savolaista sekä MGtH-duoa. Ateenan terveiset tuo PKInter. Terveiset Kaukasiasta.

Ohjelman väliajoilla voi piipahtaa erilaisissa sisä- ja ulkotapahtumissa; mongolialainen jurtta ja banglamaja tarjoavat huikean autenttisen lähetyskokemuksen. Samalla voimme nauttia Hyvinkään kirkonmäen luonnonkauniissa ympäristössä kupposen kuumaa tai raikasta juotavaa lähetyskahvilassa ja tulla tutuiksi eri ilmasuunnista samalle mäelle kokoontuneiden kesäpäivävieraiden kanssa.

Sunnuntaina aamurukouksen jälkeen saamme viipyä Sanan äärellä ja tulla messun ehtoollispöydässä kohtaamaan Vapahtajaa. Päiväjuhlassa saamme kiittää Hyvin tehty -kesäpäivien annista ja lopuksi vielä nauttia kirkkodraamasta Pikku Pietarin piha.

Kaikki on Hyvin tehty, Sinua odotetaan!

Pietari Savolainen

MGtH-Duo

David Lyle Morris