Keräykset

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten voit osallistua keräykseen sekä materiaalia, jota voit hyödyntää seurakuntien tilaisuuksissa. Osallistumalla Kylväjän keräyksiin olet mukana viemässä evankeliumia sinne, missä Jeesusta ei vielä tunneta. Lue lisää, kerro keräyksistä seurakunnassasi ja osallistu lähetystyöhön!

Uutta elämää -keräys

Uutta elämää Kylväjän työssä – Lahjoita ja rukoile

 • Tavoitteemme on moninkertaistaa vaikutuksemme pakolaisten valtatien varrella yhteistyöverkostojen kautta. Juuri nyt luomme uusia yhteyksiä ja jatkamme palvelua siellä, missä jo olemme.
  Tukesi auttaa meitä etenemään!
 • Korpin perhe lähtee pian matkaan tavoittaakseen tavoittamattomia oromonkielisellä alueella.
  Uutta elämää työssämme on lisäksi erityisesti bengalin, burjaatin, darin, kiinan, korean ja turkinsukuisten kielten parissa.
  Tukesi auttaa meitä kattamaan työ- ja vierailumatkojen kustannukset.
 • Haluamme tuoda työalueiden kulttuuri- ja kielituntemusta seurakuntien käyttöön Suomessa. Rakennamme Pirkko ja Elias Saidin perheelle arabiankielisiä opetuskiertueita maahanmuuttajien pariin.
  Tukesi auttaa meitä toteuttamaan tätä innostavaa näkyä!
Loading Päivittää

Sallikaa lasten!

Lasten kanssa tavoitamme tavoittamattomia ja opimme Jumalan perheväen yhteyttä. Lasten kaltaisissa Jumalan valtakunnan siemen itää ja kasvaa taimelle kantaakseen aikanaan hedelmää taivaallisen perheväen siunaukseksi.

Sallitaan siis lasten tulla! Sallitaan kaiken ikäisten lasten tulla ja toimia seurakunnassa Isämme perinnön hyvinä haltijoina. Heissä kypsyy tulevaisuuden tekoja.

Kylväjä tekee työtä lasten kanssa ja heidän hyväkseen Suomessa ja erityisesti näillä työalueilla: Bangladesh, Etiopia, Itä-Aasia, Japani, Kaukasia, Mongolia ja pakolaistyö.

Tutustu tarkemmin tästä!

Loading Päivittää

Annoit minulle tehtävän – lahja lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen

Jeesus antoi tehtävän: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni.”  (Matt. 28:19) Saamme jokainen ottaa käskyn ja tehtävän vastaan lähettäjänä tai lähtijänä.

Lähetysyhdistys Kylväjä kouluttaa uusia lähetystyöntekijöitä yhteistyössä Kirkon lähetystyön keskuksen ja toisten järjestöjen kanssa. Keväällä 2019 Kylväjän lähetyskurssilla opiskelee yksi pitkäaikaiseen lähetystyön valmistautuva aviopari sekä kolme lyhytaikaiseen lähetystyöhön suuntaavaa.

Nuorilla ja nuorilla aikuisilla on mahdollisuus osallistua MiniMissio-koulutukseen tai opiskella Suomen Raamattuopiston kanssa yhteistyössä järjestettävällä PKinter-linjalla.

Lahjallasi osallistut lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen, lähettämiseen ja työn aloitukseen työalueilla kattamalla syntyviä henkilöstö-, asumis- ja työkuluja.

Ota tehtävä vastaan ja lahjoita!Lue lisää →

Loading Päivittää

Hedelmää kantavaksi – lahja paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja koulutukseen

Paikallisia vastuunkantajia varustetaan lähettien ja paikallisten kohtaamisissa ja seurakuntatyössä. Heitä koulutetaan raamattu- ja seurakuntakouluissa. Osallistumme kristittyjen varustamisessa käytettävän Raamatun ja muun kirjallisuuden kääntämiseen paikallisille kielille.

Vastuun kantaminen seurakunnassa alkaa kirkkokahvien järjestämisestä, kolehdin keräämisestä ja musiikkivastuista. Osasta paikallisia kasvaa pienpiirien vetäjiä, hartauksien pitäjiä, seurakuntaneuvostojen jäseniä ja muutamista myös seurakuntien paimenia. Moni innostuu rukoilemaan läheisten puolesta ja kertomaan heidän elämäänsä muuttaneesta uskosta, joka on kantanut hyvää hedelmää.

Osallistu paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja kouluttamiseen, jotta he saisivat kasvaa hedelmän kantajiksi.Lue lisää →

Loading Päivittää

Oma kirkko Itä-Siperiaan

Kylväjä tekee työtä itäisessä Siperiassa mongolisukuisen alkuperäiskansan, burjaattien parissa. Työn tuloksena Burjatian autonomisen tasavallan pääkaupunkiin Ulan-Udeen on syntynyt luterilainen ”Kristuksen armon seurakunta”, joka toimii Inkerin kirkon yhteydessä.

Seurakunnalla on suuri tarve omalle kirkkorakennukselle sekä käytännöllisistä että kulttuurisista syistä. Seurakunta joutuu kokoontumaan pieneen toimistohuoneistoon jumalanpalveluksiin kahdessa vuorossa eikä erilaisille työmuodoille ole sopivia tiloja. Seurakunnan luotettavuuden ja uskottavuuden kannalta tässä kulttuurissa olisi tärkeää, että kristityillä on käytössään uskonnolliseen toimintaan vihitty rakennus, kirkko. Muutoin seurakuntaa pidetään kartettavana lahkotoimintana, eikä sillä ole kasvun edellytyksiä.

Auta burjaatteja toteuttamaan unelma omasta kirkosta! Osallistu keräykseen!

Lue lisää keräyksestä!

Loading Päivittää