Itä-Aasia Jeesukselle

Kylväjä on toiminut muutaman vuoden ajan Itä-Aasian suljetussa maassa. Kyseessä on yksi maailman 7 413 ihmisryhmästä, jota evankeliumi ei ole saavuttanut. Evankelisia kristittyjä on niin vähän, että seurakuntaa ei ole tai se ei pysty itse viemään evankeliumia omalle kansalleen. Lisäämme nyt työpanostamme Itä-Aasian kansojen parhaaksi erityisesti kolmella sektorilla.

On innostavaa ajatella, mitä voimme yhdessä saada aikaan. Tule moninkertaistamaan vaikutuksemme Itä-Aasiassa lahjoittamalla työhömme rukousta, rohkaisua ja rahaa. Pidetään yhdessä huolta siitä, että kansat idässä kuulevat pelastavan sanoman Jeesuksesta Kristuksesta, ylistävät ylösnousemuksen ihmettä ja lähtevät liikkeelle evankeliumia levittämään.

Työntekijöiden lähettäminen ja kouluttaminen Itä-Aasiassa

Lähetämme kehitysyhteistyön, diakonian ja opetustyön ammattilaisia opiskelemaan kielen ja kulttuurin, jotta he voivat kohdata Jeesusta tarvitsevan ihmisen kokonaisvaltaisesti yhdessä paikallisten kumppaniemme kanssa. Iloitsemme jo etukäteen sydänten avautumisesta evankeliumille.

 

Tutkimusyksikön työ uusien kumppanuuksien kehittämiseksi

Syyskuussa toimintansa aloittanut Kylväjän toimintayksikkö tekee aktiivisesti työtä kumppanuuksien luomiseksi Itä-Aasissa. Uusia yhteyksiä on jo avautunut Intiassa ja Indonesiassa, joissa kartoitamme mahdollisuuksia aloittaa työtä. Suomessa toimimme erityisesti nuorten aikuisten parissa sytyttäen näkyä saavuttamattomista kansoista.

 

Verkostotyö Suomessa rukousnäyn herättämiseksi

Toimimme Suomessa erityisesti nuorten aikuisten parissa sytyttäen näkyä saavuttamattomista kansoista. Maaliskuun kokoamme verkostoja Areopagos-tapahtumaan rukoilemaan maamme ja sen lähetysnäyn heräämisen puolesta.

 

 

Osallistu keräykseen pankkisiirrolla

Tilinumero: FI57 4405 0010 0212 96

Viitenumerot:
Työntekijöiden lähettämiseen ja koulutukseen: 204 1204 2005
Tutkimusyksikön työhön: 204 1207 1005
Verkostyöhön: 204 1206 1057

Osallistu keräykseen tekstiviesti- tai MobilePay-lahjoituksella

Keräykseen voi osallistua myös tekstiviesti- ja Mobile Pay -lahjoituksella. Tekstiviestilahjoituksen voi tehdä 10 €, 15 €, 30 € tai 50 € suuruisena. Lähetä viesti KYLVAJA10, KYLVAJA15, KYLVAJA30 tai KYLVAJA50 numeroon 16499. Lisää viestin loppuun postinumerosi ja valitsemasi kohteen mukaisesti joko Työntekijät tai Tutkimus tai Verkosto.

MobilePaylla 18437, kommentiksi postinumerosi ja valitsemasi kohteen mukaisesti joko Työntekijät tai Tutkimus tai Verkosto.

MobilePay
Työntekijöiden lähettämiseen ja koulutukseen

MobilePay
Tutkimusyksikön työhön

MobilePay
Verkostotyöhön Suomessa

Kampanja on voimassa 31.3.2021 asti.