Armoa aroille -keräys Mongoliaan

Kylväjä on tehnyt lähetystyötä jo kaksikymmentä vuotta Mongoliassa, avarien arojen maassa. Huolehdimme siitä, että ihmiset tulevat kokonaisvaltaisesti osallisiksi Jumalan armosta, sellaisesta hengellisestä ja ajallisesta hyvinvoinnista, joka on kestävää ja kohentaa ihmisten elinolosuhteita pysyvästi. Erityisesti pidämme huolta yhteiskunnan vähäosaisista ja syrjäytyneistä. He ovat usein liian arkoja itse etsimään hyvää elämää ja oikeudenmukaista kohtelua. Työmme kertoo suurimmasta armosta, Jeesuksen sovitustyöstä.

Kylväjän kesäkeräyksen kautta olet jakamassa Jumalan runsasta armoa Mongolian kansalle. Anna siis armon vaikuttaa ja osallistu keräykseen!Lue lisää →

Loading Päivittää

Kurssipäivä Paimentolaisten seurakuntakoulussa

Paimentolaisten seurakuntakoulu kokoontuu Tsetserlegin kaupungissa Arhangain maakunnassa. Seurakuntakoulun osallistujat tulevat lähikylien jurttaseurakunnista ja opiskelevat viikon jaksoissa Raamattua ja seurakuntatyön eri muotoja. Palattuaan kotikyliinsä he vievät oppimaansa käytäntöön, jotta seurakunnat voivat kasvaa ja juurtua Sanaan.

Lahjakortin hinta (25 €) sisältää yhden opiskelijan osalta kurssin valmistelutöiden, työntekijöiden palkkojen, toimiston, tilojen ja yhteismajoituksen kulut yhdeltä päivältä.

Maksamisen jälkeen voit tulostaa antamastasi lahjasta kertovan lahjakortin.Lue lisää →

Summa: 25,00 €

Loading Päivittää

Keräykseen voi osallistua myös viitenumeroa käyttäen:

  • IBAN      FI57 4405 0010 0212 96
  • BIC         ITELFIHH
  • Viitenumero 3160 21003

 

 

 

 

 

 

 

 

Seurakuntatyö

Kylväjä tukee seurakuntia Ulaanbaatarissa, Zuunmodissa ja Arhangain maakunnassa. Kristityt kokoontuvat viikoittain jumalanpalveluksiin ylistyslauluja laulaen, yhdessä rukoillen, Raamattua lukien, pastorin opetusta kuunnellen, toisiaan siunaten ja toistensa seurasta nauttien.
Jumalanpalvelusten ja pyhäkoulujen lisäksi seurakunnissa on muun muassa raamattu- ja rukouspiirejä, urheilutoimintaa ja nuorten piirejä. Seurakunnat tekevät tavoittavaa työtä lähialueillaan.

 

Kuurojen urheiluhanke Ulaanbaatarissa

Ulaanbaatarissa alkaa kesäkuussa kuurojen urheiluhanke, jonka tavoitteena on järjestää kuuroille urheilutapahtumia ja antaa heille mahdollisuuksia saada urheiluvalmennusta.
Hanke tavoittaa kuuroja urheilijoita sekä valmentajia ja vapaaehtoisia aktiiveja, jotka ovat hyviä esimerkkejä ja roolimalleja etenkin nuorille kuuroille. Hankkeen tavoitteina on luoda yhteyttä kuurojen kesken sekä antaa heille mahdollisuuksia ja itsevarmuutta osallistua yhteiskunnan toimintaan. Lisäksi hanke kouluttaa tavallisia valmentajia ja urheilujohtajia kuurojen urheilusta, jotta kuurojen asema paranisi Mongoliassa.

 

Alkoholistityö Tsetserlegissä

Alkoholistityöhön Tsetserlegin kaupungissa Arhangaissa kuuluu valistustyötä nuorten ja nuorten aikuisten parissa sekä alkoholistikeskus, jossa asuu tällä hetkellä kolme miestä. Miehet tekevät talon töitä, lukevat Raamattua ja osallistuvat seurakunnan toimintaan. Alkoholistityötä tekee seurakunnan pastori Idree, joka saa välillä apua seurakuntalaisilta ja entisiltä alkoholisteilta.

Alkoholismi yksi Mongolian suurimmista ongelmista

 

Evankeliointityö ja Paimentolaisten seurakuntakoulu

Arhangain seurakunta tekee innokasta evankelioimistyötä lähikylien viiteen kappeliseurakuntaan. Seurakuntalaisten tarpeeseen syventävästä raamattuopetuksesta vastaa Paimentolaisten seurakuntakoulu, joka alkoi viime marraskuussa. Tulijoita olisi ollut enemmän kuin kaksivuotiseen koulutukseen voitiin ottaa. Varoja tarvitaan muun muassa luterilaisten opettajien palkkaamiseen sekä materiaali- ja polttoainekuluihin.

Anna lahjaksi kurssipäivä seurakuntakoulussa.

Lisätietoja Paimentolaisten seurakuntakoulusta.

Video evankeliointimatkasta Bulganin kylään

Ella ja Janne Mongoliassa – video tuoreiden lähetystyöntekijöiden elämästä Mongoliassa

1. Taneli Skytän haastattelu Armoa aroille-keräyksestä Lähetysvartissa      

Jukka Norvanto opetusmatkalla Mongoliassa

 Villahanke

Villahanke alkaa Tsetserlegin kaupungissa toukokuussa. Hankkeen tavoitteena on, että osallistujat oppivat myymään tekemiään villatuotteita ja että muutamat koulutetut paikalliset jatkokouluttavat myöhemmin muita villayritysten pyörittämiseen. Hanke keskittyy ihmisiin ja perheisiin, joiden tulotaso on heikko.

Villahankkeella töitä Mongolian naisille

Arhangain maraton

Arhangaissa järjestetään maakunnan historian ensimmäinen maratontapahtuma 17.9.2017. Tapahtuma on suunniteltu erityisesti vammaisurheilijoita ajatellen. Päämatkana on puolimaraton 21 km ja muina matkoina 5 km ja 1,5 km. Osallistujat ovat 9-vuotiaista aikuisiin. Tapahtuman puuhamiehinä ovat Hairiin Medee -seurakunnan pastori Idree sekä paraurheilija ja vammaisurheilujärjestön sihteeri Sambuudanzan. Tapahtuman tavoitteena on tehdä vammaisurheilua tunnetuksi Arhangaissa ja lisätä tietoutta päättäjien keskuudessa. Vammaisurheilua Mongoliassa rajoittavat asenteiden lisäksi myös sopivien harjoitusapuvälineiden ja harjoittelupaikkojen puute.

FLOM Sports Club Mongoliassa

Armoa aroille -keräyksen esittelyä

Pitäisitkö Armoa aroille -keräystä esillä omassa vaikutuspiirissäsi? Rippikoulussa, lähetyspiirissä, kesäseuroissa? Hyödynnä tämän sivun materiaaleja ja alla olevia Power Point -esityksiä

Armoa aroille -ppt (sis. videot)

Armo aroille -ppt, päivitetty 11/2017

2. Armoa aroille -keräyksen mainos Radio Deissä     

Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi.
Joh. 1:16

 

Rahankeräyslupa

Luvan saaja: Lähetysyhdistys Kylväjä ry
Luvan numero: RA/2016/472
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 1.1.2017–31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.