Lähetysnäky eläväksi

Erään seurakunnan lähetyssihteeri pyysi: Auttakaa meitä pitämään lähetysnäky elävänä seurakunnassa sähköisten materiaalien avulla. Lähetystyön oivaltaville opetustallenteille on nyt kysyntää myös kouluissa. Meiltä on myös pyydetty läpi Raamatun kulkevan pelastus- ja lähetyssuunnitelman kertomista maahanmuuttajaperheiden käyttämillä kielillä.

Edessämme on valtavat mahdollisuudet. Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset viettävät median parissa peräti 9,5 tuntia päivässä. Haluamme tuottaa sähköisiä materiaaleja kustannustehokkaasti sinne, missä ihmiset viettävät aikaa. Tule mukaan kattamaan näistä uudistuksista koituvia kuluja. Osallistu keräykseen Lähetysnäky eläväksi verkossa, jotta kansamme pysyy edelleen mukana maailmanlähetyksessä.

Lähetysnäky eläväksi verkossa

Tuotamme lähetysnäkyä synnyttäviä ja tukevia materiaaleja kustannustehokkaasti sinne, missä ihmiset viettävät aikaa, eli sähköisille välineille. Tasokkaiden tallenteiden ja tilaisuuksien tuottamiseksi remontoimme studiomme tilat ja hankimme laitteita. Uudistamme parhaillaan kotisivuja ja tuotamme videoita yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

 

 

Osallistu keräykseen pankkisiirrolla

Tilinumero: FI57 4405 0010 0212 96

Viitenumero: 2 14120 63216

Osallistu keräykseen tekstiviesti- tai MobilePay-lahjoituksella

Keräykseen voi osallistua myös tekstiviesti- ja Mobile Pay -lahjoituksella. Tekstiviestilahjoituksen voi tehdä 10 €, 15 €, 30 € tai 50 € suuruisena. Lähetä viesti KYLVAJA10, KYLVAJA15, KYLVAJA30 tai KYLVAJA50 numeroon 16499. Lisää viestiin sana lähetysnäky ja postinumerosi. Esimerkkiviesti: KYLVAJA30 lähetysnäky, postinumerosi

MobilePaylla 18437, kommentiksi lähetysnäky ja postinumerosi.

Kampanja voimassa 30.6.2021 asti.