Sallikaa lasten!

Lasten kanssa tavoitamme tavoittamattomia ja opimme Jumalan perheväen yhteyttä. Lasten kaltaisissa Jumalan valtakunnan siemen itää ja kasvaa taimelle kantaakseen aikanaan hedelmää taivaallisen perheväen siunaukseksi.

Sallitaan siis lasten tulla! Sallitaan kaiken ikäisten lasten tulla ja toimia seurakunnassa Isämme perinnön hyvinä haltijoina. Heissä kypsyy tulevaisuuden tekoja.

Kylväjä tekee työtä lasten kanssa ja heidän hyväkseen Suomessa ja erityisesti näillä työalueilla: Bangladesh, Etiopia, Itä-Aasia, Japani, Kaukasia, Mongolia ja pakolaistyö.

Tutustu tarkemmin tästä!

Loading Päivittää

Esimerkkejä työstä lasten parissa työalueilla

  •  Seurakunnan musiikki- ja liikuntakerhot tavoittavat lapsia Mongoliassa.
  •  Asuntoloissa, päiväkodeissa ja -keskuksessa edistetään yli 500 lapsen opintien alkua Aasiassa ja Afrikassa.
  •  Asiantuntijamme on mukana vammaisten lasten orpokodin työssä Kaukasiassa.
  •  Elinoloja kohentavien hankkeiden ulottuvilla Bangladeshissa ja Mongoliassa on yli 2000 lasta.

Esimerkkejä työstä lasten parissa kotimaassa

  • Tutkimme lähetyselämää jurtassa, bangladeshilaisessa bambumajassa ja kouluissa vuosittain noin 5000 lapsen kanssa.
  • Menox-lehti, Menox-musikaali ja kirjepyhäkoulun aarteisto lasten ja kasvattajien käytössä.
  • Lähetyksen kesäpäivillä ja raamattu- ja lähetysleireillä lapsille oma ohjelma.
  • Menox maailmalle -nukketeatteri lähdössä liikkeelle seurakuntiin. Tiedustelut Hanna Räsänen, hanna.rasanen@kylvaja.fi, p. 040 523 2664

Menox maailmalle -nukketeatteri kutsuu!

 

Osallistu tekstiviesti- tai MobilePay-lahjoituksella

Kolehtiin voi osallistua myös tekstiviesti- ja Mobile Pay -lahjoituksella. Tekstiviestilahjoituksen voi tehdä 10 €, 15 €, 30 € tai 50 € suuruisena. Lähetä viesti KYLVAJA 10, KYLVAJA15, KYLVAJA30 tai KYLVAJA50 numeroon 16499. Lisää viestin loppuun postinumerosi ja “Sallikaa lasten”.

MobilePaylla 18437, kommentiksi postinumerosi ja “Sallikaa lasten”.

 

 

Mikä on Menox maailmalle -nukketeatteri?

Lähetysyhdistys Kylväjä on kehittänyt Menox maailmalle -nukketeatterin lähetyskasvatuksen menetelmäksi yhteistyössä Kansan Raamattuseuran Nukketeatteri Sananjalan kanssa.

Nukketeatterin päähenkilö Mati on lähetyselämää tutkiva koululainen. Mati matkustaa lähetyskohteissa ja selvittää, kuka juutalaisen suvun kuuluisa jäsen Jeesus oikein on, ja mitä sanoma hänestä on maailmalla saanut aikaan.

Kohderyhmä ja sisältö
Mati kertoo kerholaisille ja alakoululaisille matkoistaan maailmalle kuvin ja tarinoin. Mukana menossa on naapurin pieni tyttö Elli. Lapsen kokemukset, Jeesuksen elämä ja tarinat maailmalta nivoutuvat osaksi kerrontaa.

Käsikirjoitusten tuotantoon osallistuu joukko kasvatuksen, ilmaisun ja teologian osaajia. Ohjaajana toimii nukketeatterikasvattaja Merja Luukkonen.

Ohjelmisto
Ohjelmistossa on esitys Matin matkassa Israelissa, lähetystuokio Itä-Siperiasta, nukkepaja koululaisille sekä vierailut perhemessuissa ja tilaisuuksissa.

Tiedustelut
Nukketeatteri Menox maailmalle, menoxmaailmalle@kylvaja.fi, Hanna Räsänen p. 040 523 2664