Annoit minulle armon

Kylväjä tekee työtä islaminuskoisten veljeskansojen parissa Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa. Kaukasiassa eletään työn alkuvaiheita, Etu-Aasiassa vastuu on siirtymässä vuosikymmenten työn jälkeen paikallisten käsiin.

Kaukasiassa työ alkoi vuonna 2007 ja alueelle on syntynyt rekisteröimätön seurakunta. Paikallisia tavoitetaan kristinuskon sanoman pariin ystävyyssuhteiden ja työpaikkojen kautta sekä järjestämällä suomen kielen opetusta. Uudet kristityt tarvitsevat paljon lähettien tukea, rinnalla kulkemista ja opetusta kasvaakseen ja vahvistuakseen uskossa. Kristityt kokoontuvat lähettien johdolla raamattupiiriin, jumalanpalvelukseen ja kristillisiin juhliin, joihin tulee aina joukko uusia tuttavuuksia.

Kylväjä on toiminut Etu-Aasiassa vuodesta 1974 alkaen ja alueelle on syntynyt muutamia luterilaisia seurakuntia. Uusia jäseniä kastetaan vuosittain. Tällä hetkellä työssä keskitytään paikallisten vastuunkantajien kouluttamiseen ja tukemiseen vastuutehtävissään.

Nettilahjoituksella tuet veljeskansojen tavoittamista sekä Etu-Aasiassa että Kaukasiassa. Mikäli haluaisit kohdistaa tukesi jompaankumpaan, maksa tukesi tilisiirtona viitenumeroa käyttäen. Viitenumerot saat viitenumerolaskurista.

Loading Päivittää