Lähetyslahjat

Lähetyslahjat, Kylväjän työhön liittyvät aineettomat lahjat, ilahduttavat lahjan saajaa ja auttavat työssämme eri puolilla maailmaa. Valitse lahjan saajalle sopiva lahja ja maksa mainittu summa (Lasten päiväkeskuksen rakentamiseen voit valita itse haluamasi summan). Maksamisen jälkeen voit tulostaa lahjastasi kertovan lahjakortin. Mikäli lahjakortin tulostamisessa on vaikeuksia, ota yhteyttä Kylväjän toimistoon, jotta voimme lähettää kortin sinulle.

 

Vuohi maaseudun köyhälle perheelle

Osallistumalla vuohen hankintaan 25 € lahjoituksella, tuet bangladeshilaisen perheen elämää ja toimeentuloa. Säästöryhmien itse valitsemat viisi jäsentä osallistuvat ensin yhden päivän vuohenhoitokurssille, yhteensä vuosittain 300 henkilöä. Kurssin jälkeen osallistuja saa emovuohen, jota hän hoitaa. Vuohen saadessa ensimmäiset jälkeläisensä, annetaan yksi niistä säästöryhmän toiselle jäsenelle ja aikanaan hänkin toimii samoin. Ryhmiä kannustetaan ostamaan vuohia myös ryhmän rahastosta, jolloin useampi jäsen voi saada vuohen. Vuohi voi saada jopa kahdet jälkeläiset vuodessa, joten niiden määrä karttuu nopeasti. Vuohi menestyy hyvin kuumassa ilmastossa ja sen hoito on helppoa, sillä se on pieniruokainen ja tyytyy tienpientareiden antiin. Vuohen liha on arvokasta ja nahka pehmeää ja myyntituotto on hyvä.

Maksamisen jälkeen voit tulostaa antamastasi lahjasta kertovan lahjakortin.
Lue lisää →

Loading Päivittää

 

Turvallisempi synnytys bangladeshilaiselle naiselle

Kylväjän hankkeessa koulutetaan kotikylissään toimivia äitiysneuvojia: he seuraavat raskauden edistymistä ja auttavat kyläyhteisöjä tekemään omat suunnitelmat muun muassa siihen, miten synnyttävät naiset saadaan käytännössä turvalliseen paikkaan synnyttämään, jotta äiti- ja lapsikuolleisuus vähenisi. Kylväjän hanke vahvistaa äitiysneuvojien osaamista, korostaa raskaudenseurannan tärkeyttä sekä auttaa naisia raskauteen ja synnytykseen liittyvissä hätätapauksissa. Lahjaan sisältyy muun muassa äitiysneuvojien koulutusta ja mentorointia, terveysneuvontaa, lääkkeitä ja liikkuvan laboratorion palveluita odottaville äideille sekä muita tarvikkeita äitiysneuvojille.

Maksamisen jälkeen voit tulostaa antamastasi lahjasta kertovan lahjakortin.

Loading Päivittää

 

Kyyhkyslakka maaseudun köyhälle perheelle

Lahja sisältää neljä kyyhkystä ja tarvikkeet kyyhkyslakan aloitukseen. Köyhille bangladeshilaisperheille liha on kallista. Kyyhkysistä saa helposti proteiinipitoista ruokaa yhdelle aterialle, jolloin tähteitä ei tarvitse säilyttää kuumissa oloissa. Kyyhkyslakka toimii pienellä hoidolla ja kustannuksilla. Kyyhkyset lisääntyvät nopeasti ja niitä myymällä perheet saavat myös toimeentuloa. Maksamisen jälkeen voit tulostaa antamastasi lahjasta kertovan lahjakortin.

Loading Päivittää

Rakennetaan lapsille päiväkeskus Etiopiaan

Kaakkois-Etiopiassa sijaitsevassa Ginnirin kaupungissa toimii Lähetysyhdistys Kylväjän tuella lasten päiväkeskus, jonka toiminnasta ja kummiohjelmasta vastaavat Ginnirin Mekane Yesus -seurakunta ja Ginnirin kaupunki. Päiväkeskuksessa käy noin 60 kummiohjelmassa mukana olevaa köyhää lasta, joista osa on orpoja.

Päiväkeskuksessa tuetaan orpoja ja hyvin köyhiä lapsia sekä heidän perheitään antamalla lapsille kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Lapset käyvät valtion koulua, mutta kaikkein köyhimmillä ei kuitenkaan ole välttämättä varaa edes kynään ja kouluvihkoon. Nämä välttämättömät koulutarvikkeet lapset saavat päiväkeskuksesta, jossa lapset saavat myös koulutetun opettajan johdolla lisä- ja tukiopetusta. Kahdesti vuodessa lapset saavat uudet vaatteet ja kengät.

Tämän lahjan summan voit valita itse. Maksamisen jälkeen voit tulostaa antamastasi lahjasta kertovan lahjakortin.

Loading Päivittää

Lisää lähetysaiheisia lahjoja löydät Pala maailmalta -verkkokaupasta.