Liity renkaaseen, tule kuukausilahjoittajaksi

Lähettäjärengas

Jokaisella Kylväjän lähetillä on lähettäjärengas, josta on laadittu esite. Renkaita on noin 50. Lähettäjärenkaan esitteitä voi tilata Kylväjän toimistosta alla olevasta linkistä aukeavalla palautelomakkeella.

Palautelomake

Tietoa renkaista saa lähettämällä viestiä palautelomakkeella, kirjeitse tai soittamalla Kylväjän toimistoon. Suosittelemme myös viitenumerolaskuriin tutustumista, se sisältää tietoa renkaistamme.

Lähettäjärenkaan jäsenet saavat säännöllisesti kirjeitä, jotka kertovat lähetin työ- ja perhekuulumisia. Kirjeiden lisäksi renkaan jäsenet saavat 10 kertaa vuodessa ilmestyvän Kylväjä – lehden. Lähettäjärenkaan jäsenet rukoilevat lähetin ja hänen perheensä puolesta, pitävät halutessaan häneen yhteyttä ja tukevat häntä taloudellisesti. Kirjeiden postituksesta ja muusta renkaiden toiminnasta vastaa renkaan sihteeri ja muut mahdolliset vapaaehtoiset vastuunkantajat.

Lähettäjärenkaaseen liitytään vapaamuotoisella kirjallisella ilmoituksella. Renkaan jäsenestä tarvitsemme seuraavat tiedot

 • nimi
 • osoite
 • sähköpostiosoite, mikäli on
 • kotiseurakunta
 • lähettäjärengas, johon haluaa liittyä.

Liittymisilmoituksen voi lähettää Kylväjän toimistoon alla olevasta linkistä aukeavalla palautelomakkeella; ilmoituksen voi tehdä myös suoraan lähettäjärenkaan sihteerille.

Kuukausilahjoitus

Jos liittyy lähettäjärenkaaseen, on luontevaa kohdistaa kuukausittain toistuva lahja kyseisen lähetin työhön. Kuukausittaisen lahjan voi kohdistaa myös haluamalleen työalueelle, tai Kylväjän työhön yleensä.

Helpoin tapa antaa kuukausittainen lahja on määritellä omassa verkkopankissa kuukausittain toistuva maksu:

 1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi
 2. Valitse Uusi Maksu
 3. Merkitse saajaksi Kylväjä
 4. Merkitse saajan pankkitiliksi              FI57 4405 0010 0212 96
 5. Kirjoita viitenumerokenttään viitenumero: saat sen alla olevasta viitenumerolaskurista.
 6. Syötä haluamasi lahjoitussumma (voit muuttaa sitä milloin vain)
 7. Valitse haluamasi eräpäivä.
 8. Valitse Maksetaan kuukausittain toistaiseksi

 Viitenumerolaskuri

Toistuvaismaksusta voi myös sopia oman pankin tiskillä ilmoittamalla em. tiedot. Toistuvaismaksun voi koska tahansa peruuttaa.

Pienetkin summat ovat tervetulleita sillä pienistä puroista muodostuu yhdessä suuria summia.

 

Kylväjän pankkitili on

 • IBAN      FI57 4405 0010 0212 96
 • BIC         ITELFIHH