Merkkipäivälahja

Ihmiselämän varrella on virstanpylväitä, merkkipäiviä, jolloin on hyvä ystävien kanssa pysähtyä ja katsoa taaksepäin sinne piirtynyttä kaarta. Jokainen meistä on ainakin kerran elämässään ansainnut juhlan, jossa on huomion keskipisteenä. Toiset haluavat viettää juhlaa isomman joukon kanssa, toiset taas aivan vain lähimpien kanssa.

Kypsemmällä iällä kaikki tarpeellinen on jo hankittu eikä lahjaksi saadut vaasit ja kynttilänjalat enää tämän päivän sankaria innosta. Niinpä moni päätyy ratkaisuun, jossa mahdollisten lahjojen sijasta pyydetään panostamaan johonkin hyvään tarkoitukseen.

Jos sinulla on merkkipäivä tulossa, voit halutessasi kohdistaa sinulle osoitetut lahjat lähetystyöhön. Ota yhteys Kylväjän taloustoimistoon Irene Maliseen (p. 044 595 8252, irene.malinen@kylvaja.fi). Sovimme kohteesta ja aikataulusta sekä annamme sinulle tilitiedot ja henkilökohtaisen viitteen. Voimme myös suunnitella merkkipäivälahjoitukseen liittyvää tiedotusmateriaalia yhteistyössä Kylväjän viestinnän kanssa. Määräajan päätyttyä kerromme merkkipäiväänsä viettäneelle lahjojen kokonaissumman.

Merkkipäivälahjoitukset onnistuvat kätevästi myös Facebookin kautta. Lue lisää ja vinkkaa ystävillesi mahdollisuudesta antaa lahja sinulle tärkeään kohteeseen.

Mikäli puolestasi haluat antaa itse lähetysaiheisen lahjan merkkipäiväänsä viettävälle, tutustu lahjakortteina annettaviin Lähetyslahjoihin tai Pala maailmalta -kaupan tuotteisiin.

 

Kylväjän pankkitili on

  • IBAN      FI57 4405 0010 0212 96
  • BIC         ITELFIHH

Rahankeräyslupa

Luvan saaja: Lähetysyhdistys Kylväjä ry, ruotsiksi Missionsföreningen Såningsmannen rf
Luvan numero: RA/2016/472, Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 1.1.2017–31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta

Kerätyt varat käytetään seuraavasti:

  • kristilliseen lähetystyöhön ulkomailla sekä lähetystyöstä tiedottamiseen kotimaassa,
  • lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen, lähetyskasvatukseen sekä lähetystilaisuuksien järjestämiseen,
  • työntekijöiden henkilöstö- ja työkuluihin,
  • työalueilla ja kotimaassa tehtävään mediatyöhön,
  • kirjallisuus- ja kielityöhön,
  • lapsi- ja nuorisotyöhön sekä diakonia- ja julistustyöhön ulkomailla ja kotimaassa.