Määräaikaistyöntekijäksi Immanuel -kirkolle Tel Aviviin

Oletko halukas palvelemaan ja tekemään työtä Jumalan valtakunnan hyväksi? Kylväjän yhteistyökumppani Immanuel-kirkko Tel Avivissa etsii vastuuntuntoista ja kypsää määräaikaistyöntekijää seurakunnan huolto-, siivous- ja korjaustehtäviin.

Immanuel-kirkossa tehdään tavoittavaa julistustyötä ja diakoniatyötä suurkaupunkialueella. Jumalanpalvelukset ja viikkotoiminta kokoavat sekä juutalaisia että ei-juutalaisia. Vuonna 1904 rakennetussa kirkkorakennuksessa vierailee vuosittain tuhansia israelilaisia konserteissa ja tutustumassa kirkkoon.

Määräaikaistyöntekijän tehtävänä ovat seurakunnan tekniset tehtävät. Henkilön tulee osata tehdä pieniä huoltotöitä ja korjauksia, maalata ja siivota. Hän asuu kirkon viereisessä seurakuntatalossa omassa huoneessaan ja toimii osana Immanuel -kirkon kansainvälistä tiimiä. Pastori Yoel Ben David haastattelee hänet Skypessä ennen valintaa.

Etsimme palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on henkilökohtainen usko Jeesukseen, halu olla evankeliumin palveluksessa ja sujuva englannintaito. Mitään tiettyä tutkintoa ei edellytetä. Työskentelyjakso kestää 6–24 kuukautta. Etusija annetaan niille, joilla on mahdollisuus palvella pidempään.

Ota yhteyttä Kylväjän ulkomaantyön johtajaan Pentti Marttilaan, pentti.marttila@kylvaja.fi, p. 045 635 0934.