Siirry sisältöön

Osallistujalle

SAAPUMINEN

Saapumisohjeet Vierumäelle – Vierumäki

Tuletko paikalle julkisilla? Lahdesta on säännöllinen bussiyhteys Vierumäelle. Kesäaikataulut julkaistaan toukokuun aikana. Tarkista yhteydet LSL-reittioppaasta. Syötä lähtöpaikkasi ja määränpääksi Vierumäki, Suomen urheiluopisto.

Päiväkävijoitä varten on varattu hotellihuone, jota voi tarvittaessa käyttää levähtämiseen.

Seurakunnat ja työn ystävät ovat tervetulleita järjestämään ryhmämatkan kesäpäiville. Mikäli suunnittelette ryhmämatkaa, ruokailun varaamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä Vierumäelle, minna.vuori@vierumaki.fi.


Tikkurilan seurakunta järjestää päiväretken Lähetyksen kesäpäiville lauantaina 11.6. Retken hinta on 20 € sisältäen linja-autokuljetuksen ja lounaan. Maksu kerätään linja-autossa (käteinen/MobilePay). Kesäpäivien tapahtuma-alueelta on lisäksi mahdollista ostaa kahvia ja muuta syötävää. Lähtö tapahtuu Tikkurilan kirkolta klo 8, lähtö Vierumäeltä n. klo 17.15 ja paluu Tikkurilaan klo 19 mennessä.
Ilmoittautuminen 27.5. mennessä lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri Mari Chaulagaille: mari.chaulagai@evl.fi tai puh. 050 4147234. 

Heinolan seurakunta järjestää kuljetuksen Lähetyksen kesäpäiville lauantaina 11.6. Menomatka: klo 8.30 Kirkonkylän srk-talo, klo 8.45 Koulukatu 17, klo 8.50 Sinilähteen srk-talo. Paluukyyti lähtee illalla ohjelman päätyttyä noin klo 20.30. Kuljetus on maksuton. Ilmoittaudu kuljetukseen seurakunnan verkkosivuilla olevalla lomakkeella

MAJOITUS

Majoitus – Vierumäki

Airbnb

Holiday Club Vierumäki

Varaa oma majoituksesi suoraan Vierumäeltä. Tapahtumapaikkamme on Country Club. Jos haluat majoituksen läheltä tapahtumapaikkaa kannattaa valita Country Club majoitukset, Hotelli Fennada tai Humiseva. Alueella on runsaasti myös erikokoisia mökkejä ja lomahuoneistoja. Muista varatessasi tarkistaa niiden sijainti suhteessa tapahtumapaikkaan.
Katso kartta.

RUOKA

Ravintolat – Vierumäki

Osallistujat huolehtivat itse ruokailuistaan. Lähellä sijaitsevat Ravintola V, Ravintola Puhti ja Kahvila Pihkala. Vierumäen alueella on myös Holiday Clubin ravintolapalvelut.

OHEISPALVELUT

Tutustu alueen runsaaseen oheispalvelutarjontaan:

Etusivu – Vierumäki -> liikunta, luonto ja aktiviteetit

Luontoliikuntakeskus

  • E-fatbike 40 €/3 h Vuokrausajat 9.30-12.30 ja 13.00-16.00!
  • Maastopyörät 15 €/tunti, 60 €/päivä
  • Frisbeegolf-kiekot 5 € /h/3 kiekkoa
  • Sup-laudat, kanootit Laudan vuokrahinta on 20€/h ja kanoottivuokra on 25 €/h.

Lisäksi ulkona

  • Luontopolut
  • Leikkipuistot: Leikkimaa sijaitsee ulkotenniskenttien vieressä. Sieltä löytyvät keinut, hiekkalaatikko, jousieläimiä, tasapainoilupuomit sekä monitoimiteline, jossa voi mm. laskea liukumäkeä.
  • Sporttipuisto sijaitsee urheilukentän päädyssä. Sieltä löytyy motoriikkaa, voimaa ja tasapainoa kehittäviä liikunnallisia monitoimivälineitä.

Sisällä

  • Uimahalli & virtuaalivesijumppa (Hinnat: aikuinen 11 €, lapsi/eläkeläinen/opiskelija 5,50 €, perhe 27,50 €)
  • Jousiammunta (Hinta määräytyy per ryhmä, jonka koko voi olla 1 – 10 henkilöä. Kerralla harjoittelemaan mahtuu max. 30 henkilöä. Varaukset asiakaspalvelumme kautta.)

Lisäksi

  • Flowpark 27 €/päivä, koululaiset/opiskelijat/eläkeläiset 23 €/päivä

Lapset ja perheet

Lapset ja perheet ovat tervetulleita kesäpäiville! Pieniä lapsia varten on perhehuone, jota voi käyttää omatoimisesti ”huoltopisteenä”. Isommille lapsille (6-12v.) on omaa ohjelmaa lauantaina aamulla sekä iltapäivällä. Lastenhoitoa ei ole järjestetty. Tarkemmat tiedot lasten ohjelmasta päivitetään näille sivuille kevään aikana.