Press

Viestinnän yhteystiedot

Viestintäpäällikkö
Outi Rajala
etunimi.sukunimi@kylvaja.fi
p. 044 584 3784
 
Toimitussihteeri
Saija Tiilikainen
etunimi.sukunimi@kylvaja.fi
p. 044 523 6848
 

Vuoden 2018 merkittäviä tapahtumia

Vuoden 2018 Lähetyksen kesäpäiviä vietetään Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa 15.-17.6.2018.

Virallinen kirkkokolehti Lähetysyhdistys Kylväjän työhön kerätään maamme kirkoissa sunnuntaina 4.11. Kolehti käytetään Bangladeshin köyhien naisten, lasten ja maattomien ravitsemus-, terveys- ja turvallisuusolosuhteiden parantamiseen. Lähetysyhdistys Kylväjä ry, PL 188, 01301 Vantaa, FI57 4405 0010 0212 96.

 

Tiedotteita

Logot

Painokelpoiset ja nettikäyttöön tarkoitetut logot

Kylväjän some

Kylväjä on mukana Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Youtubessa. Lisäksi Kylväjällä on oma blogi. Facebookissa, Twitterissä ja Youtubessa Kylväjällä on useampia eri tilejä. Lue lisää: Kylväjän sosiaalinen media.

#Kylväjä #lähetyselämää

Kuvia ja artikkelipohjia pressikäyttöön

Pressikäyttöön sopivia kuvia on ladattavista joidenkin työalueiden sivuilta. Muita kuvia voi tiedustella osoitteesta viestinta@kylvaja.fi. Lisäksi alla on muutamia usein kysyttyjä kuvia. Henkilökuvat on ottanut Jussi Valkeajoki. Kuvia voi julkaista jutuissa, joissa kerrotaan Kylväjän työstä. Kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi tai Kylväjä. Copyrighted photos, permission to publish when writing about FLOM work. Jos tarvitset suurempia kuvia, ota yhteyttä Kylväjän viestintään viestinta@kylvaja.fi.

Artikkelipohjia voi käyttää ajankohtaisin tiedoin täydennettyinä jurtta- tai banglamajavierailujen yhteydessä esimerkiksi paikallis- tai maakuntalehdissä.

Jurtassa tutustutaan mongolialaiseen elämänmenoon

Banglamaja tuo lähetystyön tutuksi

 

Bannereita

Kylväjän nettisisältöihin viittaavia bannereita on lupa ladata omille sivuille siinä tarkoituksessa että niillä mainostetaan Kylväjän sisältöjä.

Kylväjä-blogi linkataan osoitteeseen http://www.kylvajablogi.fi/