Press

Viestinnän yhteystiedot

Viestintäpäällikkö
Outi Rajala
etunimi.sukunimi@kylvaja.fi
puh.  044 584 3784
 
Toimitussihteeri
Elina Tervonen
etunimi.sukunimi@kylvaja.fi
puh.  044 523 6848
 

Vuoden 2016-2017 merkittäviä tapahtumiakolehtipyha

Virallinen kirkkokolehti Lähetysyhdistys Kylväjän työhön kerättiin maamme kirkoissa sunnuntaina 6.11  teemalla urheilulähetystyö. Osassa seurakunnista ajankohtaa on siirretty eteenpäin, joten materiaalit ovat edelleen saatavilla urheilulähetystyön sivuilta. Kolehti käytetään urheilun kautta tehtävään lähetystyöhön paikallisten seurakuntien kanssa. Lähetysyhdistys Kylväjä ry, PL 188, 01301 Vantaa, FI57 4405 0010 0212 96.

 

Syvemmalle-vaakabanneri1Lähetyksen kesäpäivät Raahessa 16.-18.6.2017.

Tiedotteita

Logot

Painokelpoiset ja nettikäyttöön tarkoitetut logot

Kylväjän some

Kylväjä on mukana Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Youtubessa. Lisäksi Kylväjällä on oma blogi. Facebookissa, Twitterissä ja Youtubessa Kylväjällä on useampia eri tilejä. Lue lisää: Kylväjän sosiaalinen media.

#Kylväjä #lähetyselämää

Kuvia pressikäyttöön

Pressikäyttöön sopivia kuvia on ladattavista joidenkin työalueiden sivuilta. Muita kuvia voi tiedustella osoitteesta viestinta@kylvaja.fi. Lisäksi alla on muutamia usein kysyttyjä kuvia. Henkilökuvat on ottanut Jussi Valkeajoki. Kuvia voi julkaista jutuissa, joissa kerrotaan Kylväjän työstä. Kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi tai Kylväjä. Copyrighted photos, permission to publish when writing about FLOM work.

 

Bannereita

Kylväjän nettisisältöihin viittaavia bannereita on lupa ladata omille sivuille siinä tarkoituksessa että niillä mainostetaan Kylväjän sisältöjä.

Kylväjä-blogi linkataan osoitteeseen http://www.kylvajablogi.fi/

Kesäpäiväblogin banneri linkataan osoitteeseen http://kesapaivat.blogspot.fi/

Syvemmalle-vaakabanneri1