Legacy

Legacy Project — Lähde 2021 omatoimimissioihin!

Tavoitteena on mobilisoida uusi sukupolvi vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön kaikkialle maailmaan. Legacy kokoaa yhteen ihmisiä eri kirkkokunnista, lähetysjärjestöistä ja yhteisöistä. Lue lisää: thelegacyproject.fi/

Kylväjä osana The Legacya

Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti alueille, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Voit osallistua Legacyyn yhdessä Kylväjän tarjoamista omatoimimissiomatkoista. Pääset kokeilemaan kutsuasi ja saat esimakua siitä, mitä lähetyselämä ulkomailla on.

Kylväjän tarjoamat omatoimimissiot Legacyssa

1. Missio Virossa

 • Virossa kristillinen usko on vain harvalle merkityksellistä. Tiimi tulee toimimaan Länsi-Virossa tavoittavassa työssä yleisötapahtumassa, nuorten parissa sekä jumalanpalveluksissa. Kumppanina on Viron ev.lut.kirkon lähetyskeskus. Alustava ajankohta 15.-25.7. Tiimikoko max 9 hlö (musiikkitaidot plussaa).
 • Kesto & budjetti/hlö*: 11 pv & n. 500-900 €
 • Status 15.3: Tiiminjohtajan ja tiimiläisten haku auki.

2.Pakolaistyön palveleva missio Kreikassa – Refugee ACT 

 • Pakolaistyössä voi tavoittaa ja palvella niitä ihmisiä, joiden kotimaassa lähetystyö on vaikeaa. Kreikassa Kylväjä tekee yhteistyötä useiden pakolaisjärjestöjen kanssa. Pakolaiskeskuksissa pakolaisille annetaan mm. aineellista, henkistä ja hengellistä apua.
 • Kesto & budjetti/hlö*: 8-10 pv & n. 1000-1400 €
 • Status 15.3: Tiimi on valittu ja paikat täytetty.

3.Pakolaistyön urheilumissio Kreikassa – Refugee SPORT

 • Urheilu tarjoaa luontevan tavan kohdata pakolaisia. Sitä kautta voimme tukea heitä ja kulkea heidän rinnallaan haastavankin arjen keskellä kertoen ilosanomaa Jeesuksesta.
 • Kesto & budjetti/hlö*: 8-10 pv & n. 1300-1700 €
 • Status 15.3: Tiiminjohtajat valittu – tiimiläisille muutama paikka vielä vapaana 31.3 asti.

Tiiminjohtajan johdolla tiimi suunnittelee Kylväjän paikallisen työntekijän avustamana missiomatkan sisällön, päivämäärät, keston ja budjetin. Kyseessä on omatoimimatka ja tiimiläiset ovat vastuussa matkan järjestämisestä. Kylväjä auttaa tiimiläisiä heidän missiomatkaprosessissaan.

*Missiot ovat omarahoitteisia, mutta tiimi saa myös koulutusta varainhankintaan, jolla voi kattaa kuluja.

Kenelle?

Lähetyskutsu ei katso ikää! Missioihin voi hakea opiskelija, työikäinen, perheellinen tai eläkeläinen.

Hae mukaan

Legacyn nettisivujen hakulomakkeella thelegacyproject.fi/

Lomakkeen kohdassa ”Osio A: Seurakunnan tai järjestön oma ryhmä” kirjoita:

 • Seurakunta tai järjestö: ”Kylväjä”
 • Tiiminjohtaja(t):”–”
 • Kohde: Valitsemasi Kylväjän omatoimimissio

Saamme hakemuksesi luettavaksi Legacyn kautta. Hakemusten DL on 15.05.2021Paikkoja on rajoitetusti ja käsittelemme hakemuksia sitä mukaan kun niitä saapuu.

Haemme myös tiiminjohtajia missioille. Jos koet kutsua tähän tehtävään, niin ole ensin rohkeasti yhteydessä: legacy@kylvaja.fi. Tiiminjohtajien hakemusten DL on 15.05.2021. Katso lisätietoja: thelegacyproject.fi/haetiiminjohtajaksi/

Mikäli koronarajoitukset ovat heinäkuussa voimassa kohdemaassa, aktio toteutetaan innovatiivisesti Suomessa täällä olevien rajoitusten mukaan. Hae siis mukaan rohkeasti!

Ennen matkaan lähtöä kaikilta Kylväjän omatoimimissioon osallistuvilta tullaan pyytämään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Legacyn aikataulu ja varustautuminen

Legacyn missiot ja koulutus tapahtuvat heinäkuussa, ja niitä ennen on Legacyn tiimipäivä 27.03. Lisää ajankohdista: thelegacyproject.fi/

Lisäksi Kylväjä varustaa sinut matkaan omalla lisäkoulutuksella 9–10.4. osana uutta Lähetetty-koulutusta. Olet erittäin tervetullut myös muihin Lähetetty-koulutuksen jaksoihin. Lähetetty-koulutuksessa kasvamme yhdessä Jumalan lapsina, ja opettelemme elämään Jeesuksen lähettäminä Suomessa ja maailmalla.

Lisätietoja Kylväjän omatoimimissioista: legacy@kylvaja.fi

Lisätietoja The Legacy Project:sta: thelegacyproject.fi/