Suosituskolehti 2019 Hedelmää kantavaksi

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan vuonna 2019 kerätä lahja paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa.

Paikallisia vastuunkantajia varustetaan lähettien ja paikallisten kohtaamisissa ja seurakuntatyössä. Heitä koulutetaan raamattu- ja seurakuntakouluissa. Osallistumme kristittyjen varustamisessa käytettävän Raamatun ja muun kirjallisuuden kääntämiseen paikallisille kielille. Näiden sivujen kautta voit osallistua kolehtiin. Tämän sivun alaosasta löytyy kolehdin esittelymateriaalit ja lisätietoja paikallisten vastuunkantajien varustamisesta.

Materiaaleja kolehdin esittelyyn:

Aiheeseen liittyvää luettavaa, kuunneltavaa, tutkittavaa ja katsottavaa on lisää tämän sivun lopussa. 

Osallistu kolehtiin

Tekstiviestilahjoituksella

Tekstiviestilahjoituksen voi tehdä 10 €, 15 €, 30 € tai 50 € suuruisena. Lähetä viesti KYLVAJA 10, KYLVAJA15, KYLVAJA30 tai KYLVAJA50 numeroon 16499. Lisää viestin loppuun postinumerosi ja Hedelmää kantavaksi.

Esim. KYLVAJA30 15240 Hedelmää kantavaksi

MobilePaylla

18437. Lisää kommentti “Hedelmää kantavaksi”.

Verkkopankin kautta

Paikallisia vastuunkantajia varustetaan lähettien ja paikallisten kohtaamisissa ja seurakuntatyössä. Heitä koulutetaan raamattu- ja seurakuntakouluissa. Osallistumme kristittyjen varustamisessa käytettävän Raamatun ja muun kirjallisuuden kääntämiseen paikallisille kielille.

Vastuun kantaminen seurakunnassa alkaa kirkkokahvien järjestämisestä, kolehdin keräämisestä ja musiikkivastuista. Osasta paikallisia kasvaa pienpiirien vetäjiä, hartauksien pitäjiä, seurakuntaneuvostojen jäseniä ja muutamista myös seurakuntien paimenia. Moni innostuu rukoilemaan läheisten puolesta ja kertomaan heidän elämäänsä muuttaneesta uskosta, joka on kantanut hyvää hedelmää.

Osallistu paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja kouluttamiseen, jotta he saisivat kasvaa hedelmän kantajiksi.Lue lisää →

Loading Päivittää

Seurakuntien kolehtitilitykset

Seurakunnille on tilityksiä varten oma viitelaskuri Seurakunnille-sivulla.

 

Varusta paikallisia vastuunkantajia Mongoliassa – anna lahjaksi päivä paimentolaisten seurakuntakoulussa

Ei lisättyjä tuotteita.

 

Aiheeseen liittyvää luettavaa, kuunneltavaa, tutkittavaa ja katsottavaa:

 

 

Mitä paikallisten vastuunkantajien varustaminen ja kouluttaminen on?

Lähetystyö lähtee liikkeelle Jumalan tahdosta ja Jeesuksen käskystä. Seurakuntaa perustavan työn tavoitteena on, että paikalliset kristityt oppivat tuntemaan Kristuksen, juurtuvat häneen, kasvavat Hänen tuntemisessaan ja lähtevät itsekin kertomaan hyvää sanomaa eteenpäin.

Seurakunnat, lähetysjärjestö ja yksittäiset kristityt lähettävät yhdessä lähetystyöntekijän matkaan sinne, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Lähetystyöntekijä pääsee perille usein vaikeuksien kautta. Hän näkee vaivaa oppiakseen kielen ja paikallisen ajattelutavan lähettäjien kestävän esirukouksen kannattelemana. Ystävystyminen paikallisten kanssa johtaa kiinnostukseen kristinuskoa kohtaan.

Raamattu kulkee lähetystyöntekijöiden mukana sinne, missä Jeesusta ei vielä tunneta. Sen sanaa tutkitaan yhdessä, opetellaan elämään Sanan mukaan ja tullaan ravituiksi Sanasta. Kun Raamattu on tullut tutuksi, paikallisia kristittyjä koulutetaan tutkimaan ja opettamaan Raamattua itsekin, ja viemään evankeliumia uusille alueille. Siellä, missä Raamattua ei vielä ole paikallisella kielellä, osallistutaan raamatunkäännös- ja kielityöhön, jotta jokaisella olisi mahdollisuus itse lukea Jumalan Sanaa. ”Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana.” (Room. 10:17)

Kristittyjen yhteisöstä syntyy seurakunta. Alkuun lähetystyöntekijä toimii usein paimenena, mutta heti kun mahdollista, vastuuta jaetaan paikallisille. Vastuutehtävät alkavat kodin avaamisesta kokoontumisille, kirkkokahvien järjestämisestä, kolehdin keräämisestä ja säestystehtävistä. Osasta paikallisia kasvaa pienpiirien vetäjiä, hartauksien pitäjiä, seurakuntaneuvostojen jäseniä ja muutamista myös seurakuntien paimenia. Moni innostuu rukoilemaan läheisten puolesta ja kertomaan heidän elämäänsä muuttaneesta uskosta, joka on kantanut hyvää hedelmää.

Hedelmää kantavat kristityt – hedelmää kantava seurakunta, on Jumalan työtä heissä ja heidän kauttaan: ”Mutta hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa.” (Luuk. 9:15)

Osallistu paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja kouluttamiseen, jotta he kantaisivat runsaasti hyvää hedelmää!

 

Seuraa vastuunkantajien kouluttamista ja varustamista jatkossakin liittymällä lähettäjärenkaaseen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ella ja Janne Henriksson varustavat paikallisia kristittyjä nuorten raamattupiirissä sekä lasten ja nuorten musiikkikerhoissa.

 

 

 

 

 

Sanna Erelä työskentelee projektikoordinaattorina Jerusalemissa messiaanisia vastuunkantajia varustavassa ja kouluttavassa Caspari-keskuksessa.