Suosituskolehti Etu-Aasiaan ja Kaukasiaan

Suosituskolehti vuodelle 2018 

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan vuonna 2018 kerätä lahja seurakuntaa synnyttävään ja vahvistavaan työhön islamilaisilla alueilla Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa. Työtä voi pitää seurakunnassa muutenkin esillä muun muassa näiltä sivuilta löytyvien materiaalien avulla ja osallistua työhön yllä olevan nettilahjoituslinkin kautta tai tilisiirroilla. Seurakunnat tilittävät kolehtitulot tilitysohjeiden mukaan.

Kolehdin esittelyteksti

PowerPoint-esitys Kylväjän työstä Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa

PowerPoint-esitys Kylväjän työstä Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa pakattu

 

Lisätietoja muslimien kohtaamisesta, Kylväjän työstä Kaukasiassa ja Etu-Aasiassa Annoit minulle armon -keräyksen sivuilta.

 

Kylväjä tekee työtä islaminuskoisten veljeskansojen parissa Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa. Kaukasiassa eletään työn alkuvaiheita, Etu-Aasiassa vastuu on siirtymässä vuosikymmenten työn jälkeen paikallisten käsiin.

Kaukasiassa työ alkoi vuonna 2007 ja alueelle on syntynyt rekisteröimätön seurakunta. Paikallisia tavoitetaan kristinuskon sanoman pariin ystävyyssuhteiden ja työpaikkojen kautta sekä järjestämällä suomen kielen opetusta. Uudet kristityt tarvitsevat paljon lähettien tukea, rinnalla kulkemista ja opetusta kasvaakseen ja vahvistuakseen uskossa. Kristityt kokoontuvat lähettien johdolla raamattupiiriin, jumalanpalvelukseen ja kristillisiin juhliin, joihin tulee aina joukko uusia tuttavuuksia.Lue lisää →

Loading Päivittää