Menox maailmalle -musikaali

Hei

menox

Seurakuntien lapsikuoroilla on jatkuva uuden ohjelmiston tarve. Kylväjä tahtoo omalta osaltaan tukea tätä tärkeää seurakuntien musiikkityön muotoa. Siksi tarjoamme seurakuntien ja yhteisöjen käyttöön nuotit ja audiovisuaalisen aineiston muusikko Jukka Salmisen vuonna 2014 Kylväjän tilauksesta säveltämään musikaalin Menox maailmalle.

Musikaalin kantaesitys oli Lähetyksen kesäpäivillä kesäkuussa 2014 Keravalla. Siellä sen toteuttivat Mikko Nikula ja MGtH-bändi sekä Suomen Raamattuopiston musikkilinjalaiset Laura ja Johanna, Keravan seurakunnan lapsikuoro Revontulet kanttori Eija Revon johdolla sekä muusikko Jukka Salminen. Toteutuksessa oli mukana myös taiteilija Tiina Madisson, joka on toteuttanut musikaalin videotyön sekä animaatiot.

Tarkoitus on, että seurakunnat voivat toteuttaa musikaalin omalla joukollaan ja halutessaan myös itse solmia muusikoiden kanssa sopimuksia esiintymisistä.

Yhteystietolomakkeen täyttäjä saa tunnukset, joiden avulla pääsee lataamaan musikaalin nuotit esiintyjiä varten sekä lataamaan konsertissa esitettävän audiovisuaalisen aineiston.

  Kaikki kentät ovat pakollisia

   

  CD_out_kylvvaja_pieni

  Menox maailmalle -cd

  Menox maailmalle -musikaalilevy julkaistiin Lähetyksen kesäpäivillä 2015. Levy sisältää musikaalikappaleet laulettuina ja soitinversioina yhteislaulukäyttöä varten. Levyn hinta on 20 euroa, ja se on saatavilla verkkokaupasta, Kylväjän toimistolta ja tilaisuuksista.

  Menox maailmalle. Leipä murtamaan… Rinnalle kulkemaan. Menox maailmalle, hyvää kylvämään. Jokaiselle kuuluu viesti: “Menkää, tehkää, etsikää!”

   

   

   

   

   

   

  Jukka Salminen kävi syksyllä 2013 Kylväjän lähettämänä matkalla Bangladeshissa ja Mongoliassa. Kirsi Myllyniemi haastatteli häntä Radio Dein Lähetysvarttiin matkan jälkeen. Ohjelmat ovat kuultavissa täältä:

   

  Kesäpäivien musikaalimainos: