Elokuviin


Jesus in Athens -elokuvat jatkuvat
– kutsu ystäväsi ja seurakuntasi elokuviin!

  • Jesus in Athens -elokuvan nettinäytökset perjantaina 26.3. klo 18 ja 23.4. klo 10.
  • Katso elokuvan traileri tästä.
  • Ilmoittaudu elokuvan näytöksiin tästä.
  • Elokuva on ilmainen.

 

Jesus in Athens -elokuvan loppiaisnäytös oli yleisömenestys. Runsaiden tiedustelujen vuoksi järjestämme keväällä kolme lisänäytöstä, joista yksi oli helmikuussa ja kaksi on vielä edessä: Perjantaina 26.3. klo 18 ja 23.4. klo 10.

Elokuva näyttää välähdyksen Jumalan työstä Euroopan porteilla, jossa myös suomalaiset saavat olla mukana. Elokuvan katsonut Lehtimäen kappeliseurakunnan diakoni Ulla Anttila oli näkemästään puhuteltu:

–  Vaikka lähetyskenttä avautuu meille monella tapaa suoraan ovelta, jäin pohtimaan, olemmeko itse niin täynnä evankeliumia, että osaisimme elää sitä todeksi oman kansan keskellä. Ateenassa ei ole aikaa jäädä miettimään. Heidän on vain pakko elää, rukoilla ja luottaa. Kunpa mekin toimisimme näin, Anttila toteaa.

Monet elokuvan nähneet ovat pohtineet, mitä Jumalan töistä omalla paikkakunnalla tai jollakin toisella lähetystyön työalueella voisi kertoa.

– Meillä on taipumus tehdä rukouksesta työmuoto ja lokeroida se johonkin ajankohtaan. Kun Jumala herättää meissä halun ja tarpeen rukoilla, voisiko sen vain tehdä  siltä seisomalta ilman sen suurempia muodollisuuksia? Jumala ei ole kaukana yhdestäkään ihmisestä tai tilanteesta ja on antanut rukouksen meille jokaiselle käyttöön. Sitten vain odottamaan miten ja milloin hän vastaa, kertoo seurakunnan työntekijän kanssa käymistään pohdinnoista porilainen apulaislähetysjohtajamme Hanna Lindberg.

Mitä rukousta oman paikkakuntasi tai vaikkapa toisten kansanryhmien puolesta elokuva mahtaa sinussa ja yhteisössäsi herättää? Katso, niin tiedät! Elokuvissa mukana on pakolaistyön lähettejä vastaamassa katsojien kysymyksiin. Uudistuva Kylväjä-lehti kertoo helmikuun numerossaan elokuvan henkilöiden ajankohtaisia kuulumisia.

Elokuva on tekstitetty suomeksi. Lue lisää elokuvasta tai katso traileri. Ilmoittaudu elokuvan näytöksiin tästä.