Elokuviin


Jesus in Athens -elokuva

Kylväjän suomeksi tekstittämää Jesus in Athens -elokuvaa näytetään Kylväjän tapahtumissa.
Mahdollisista uusista yleisönäytöksistä kerrotaan tällä sivulla.

Jumala tekee työtään keskellä yhtä maailman historian suurimmista muuttoliikkeistä pakolaismassojen liikkuessa Aasiasta kohti Eurooppaa. Elokuva näyttää välähdyksen Jumalan työstä Euroopan porteilla, jossa myös suomalaiset saavat olla mukana. Elokuvan katsonut Lehtimäen kappeliseurakunnan diakoni Ulla Anttila oli näkemästään puhuteltu:

–  Vaikka lähetyskenttä avautuu meille monella tapaa suoraan ovelta, jäin pohtimaan, olemmeko itse niin täynnä evankeliumia, että osaisimme elää sitä todeksi oman kansan keskellä. Ateenassa ei ole aikaa jäädä miettimään. Heidän on vain pakko elää, rukoilla ja luottaa. Kunpa mekin toimisimme näin, Anttila toteaa.

Monet elokuvan nähneet ovat pohtineet, mitä Jumalan töistä omalla paikkakunnalla tai jollakin toisella lähetystyön työalueella voisi kertoa.

– Meillä on taipumus tehdä rukouksesta työmuoto ja lokeroida se johonkin ajankohtaan. Kun Jumala herättää meissä halun ja tarpeen rukoilla, voisiko sen vain tehdä  siltä seisomalta ilman sen suurempia muodollisuuksia? Jumala ei ole kaukana yhdestäkään ihmisestä tai tilanteesta ja on antanut rukouksen meille jokaiselle käyttöön. Sitten vain odottamaan miten ja milloin hän vastaa, kertoo seurakunnan työntekijän kanssa käymistään pohdinnoista porilainen apulaislähetysjohtajamme Hanna Lindberg.

Mitä rukousta oman paikkakuntasi tai vaikkapa toisten kansanryhmien puolesta elokuva mahtaa sinussa ja yhteisössäsi herättää?

Elokuva on tekstitetty suomeksi. Lue lisää elokuvasta tai katso traileri.