Kirjepyhäkouluun

KirjepyhäkoululogoTervetuloa kirjepyhäkouluun!

Kirjepyhäkoulu tuo lapselle kerran kuukaudessa pyhäkouluhetken kotiin. Kirje noudattaa perinteisen pyhäkoulun kulkua. Siinä yhdistyvät Raamatun kertomukset ja Mongolian seikkailut Tikkasen perheen kanssa.

Kirjeen sisältö kietoutuu kunakin kertana Raamatun kertomukseen. Kirjeen tekijöistä Marjut Tikkanen asuu perheensä kanssa Mongoliassa, joten on luonnollista ammentaa kirjeeseen ihmeteltävää tästä suuresta maasta. Kuvittajana ja tehtävien suunnittelijana toimii Laura Kyllönen. Kolmas tekijä Anu Laitinen antaa osaamisensa kirjeiden sisältöön ja pitää huolta, että kirjeet ovat lapsilähtöisiä.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu esikoulunsa aloittaville ja alakouluikäisille lapsille, mutta se sopii myös nuoremmille. Heille kirjeen saaminen voi olla jotain erityistä näin tietokoneaikana. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa lukuvuoden ajan.

Pyhäkoulukirjeen tilaaminen on oiva tapa tukea lasta hengellisessä kasvussa. Kirjeen voi tilata myös kummilapsille, lastenlapsille tai muille lapsille, joille haluaa kertoa rakastavasta Jumalasta ja lähetyselämästä. Varmistathan vanhemmilta, että tilaaminen sopii heillekin.

Pyhäkoulukirjeen voi tilata maksutta Kylväjän toimistosta. Kirjeen voi tilata lapselle postitse tai aikuisen sähköpostiin itse tulostettavaksi. Mainitse tilauksen yhteydessä, kummallako tavalla kirje lähetetään. Jos samassa perheessä on useampia lapsia, voidaan samaan kuoreen sujauttaa jokaiselle oma pyhäkoulukirje.

Kirjeen voi myös tulostaa näiltä sivuilta sitä mukaa kuin ne ilmestyvät.

Kylväjällä on myös oma Menox-lehti, jonka voi myös tilata ilmaiseksi.

Voit kuunnella myös, mitä Marjut Tikkanen kertoo kirjepyhäkoulusta ja perheen lähdöstö Mongoliaan.

1. Kirjepyhäkoulu Lähetysvartissa Radio Deissä     

 

Pyhäkoulukirjeitä tulostettavaksi

Kirjettä tulostaessasi huomioi, että kirje on suunniteltu vihko-muotoon. Kirje tulostetaan kokonaisena. Tehtäviä tai muita kirjeen osia ei saa käyttää irrallisina muihin tarkoituksiin, mutta kokonaisena tulostettu kirje toimii mainiosti esimerkiksi seurakunnan pyhäkoulumateriaalina.

Kirjepyhäkoulu 2/2018

Kirjepyhäkoulu 1/2018

Kirjepyhäkoulu 12/2017

Kirjepyhäkoulu 11/2017

Kirjepyhäkoulu 10/2017

Vaakku

Kirjepyhäkoulu 9/2017

Kirjepyhäkoulu 8/2017

Kirjepyhäkoulu 5/2017

Pääsiäisaskartelu

Kirjepyhäkoulu 4/2017

Kirjepyhäkoulu 3/2017

Kirjepyhäkoulu 2/2017

Kirjepyhäkoulu 1/2017

Kirjepyhäkoulu 12/2016

Hoosianna-video Mongoliasta

Kirjepyhäkoulu 11/2016

Kirjepyhäkoulu 10/2016

Kirjepyhäkoulu 9/2016