Suomenlinnassa

Yhteispiknik Suomenlinnassa 12.6.2021 klo 12-14

Saapumien Suomenlinnaan
Lauttayhteys Suomenlinnaan on Kauppatorilta. Lisätietoja saat Suomenlinnan liikenteen verkkosivuilta ja HSL:n reittioppaasta. Tapahtumapäivä on Helsinki-päivä, joten sään suosiessa lautat voivat täyttyä.

Varustautuminen retkelle
Reppuun kannattaa pakata istuinalusta ja omat eväät. Suomenlinnan K-Market sekä kahvilat ja ravintolat palvelevat asiakkaita.

Tapahtuma-alue
Piknik vietetään Susisaaren Varuskunta-aukiolla. Alueella on käytettävissä WC-tiloja. Kartta näyttää reitin perille.

näyttää kartasta missä Suomenlinnan alueella piknik-alue on.

Säävaraus
Olemme tarkkailleet viime päivinä sääkarttoja tarkalla silmällä, ja voimme iloksemme ilmottaa, että pikniktapahtuma järjestetään! Joten lämpimästi tervetuloa mukaan!

11:45-12:15 Puhallinkvartetti ja Walma Wälkky ottavat vastaan piknikvieraita Suomenlinnan päälaiturilla
Opastettu reitti johtaa Susi-saaren Varuskunta-aukiolle, jonka viheriöllä nautimme toistemme seurasta ja eväistä.  Tapahtumassa ei ole järjestettyä tarjoilua.

12:00 Yhteinen piknik ja toimintarastit lapsiperheille
Varuskunta-aukion viheriöllä lapset ja aikuiset nauttivat kesäpäivästä Kylväjän työntekijöiden seurassa. Gröhnien perhe kutsuu lähettäjiään mukaan seurueeseensa.

Toimintarasteilla puhalletaan jättimäisiä saippuakuplia ja tutkimaan rukouskiviä Walma Wälkyn iloisessa seurassa. Liikunnan iloa saa Niko Ijäksen jalkapallokoulusta ja KRIK-verkoston temppupisteeltä. Rantavalleilta avautuu kaunis näkymä merelle ja kaupunkiin. Toimintarastit ovat avoinna klo 14 saakka.

13:00 Musiikkihetki. Puhallinkvartetti ja Mikko Nikula ilahduttavat aikuisia ja lapsia musiikkihetkessä Varuskunta-aukion viheriöllä.

14:00 Piknik ja toimintarastit sulkeutuvat. Lähetyksen kesäpäivien lähetys verkkoalustalla jatkuu. Alueelle voi jäädä viipyilemään haluamakseen ajaksi.