Lapset ja koululaiset

Kylväjän lapsityö kutsuu lapsia, koululaisia ja heidän perheitään elämään lähetyselämää omassa arjessaan. Tuemme heitä kantamaan omalta pieneltä paikaltaan vastuuta Taivaan Isän antamasta lähetystehtävästä toiminnassamme ympäri Suomea; leireillä, omissa ja seurakuntien tapahtumissa, koulujen oppitunneilla ja päiväkerhoissa. Kerromme ilosanomaa ja jaamme tietoa ja kokemusta lähetyselämästä Kylväjän työalueilta monin eri tavoin.

Kirjepyhäkoululogo

Jurttaesite 2015_kansi

Järjestämme toiminnallista ikätason mukaista lähetyskasvatusta, esimerkiksi urheilulähetystyön innoittamia toimintatuokioita, Liikuntaa ja lähetyselämää etiopialaisittain, jurtan tai bangladeshilaisen bambumajan mukana lapsille ja koululaisille suunnattuja interaktiivisia esittelyhetkiä. Toiminnallisia raamattu- ja lähetysleirejä järjestetään Vuokatinrannassa yhteistyössä SRO:n kanssa sekä Vihdissä OPKO:n kanssa. Voit tulostaa jurtta-askartelumateriaalin tai suunnitella lasten ja koululaisten kanssa ruokamenuun lähetyskenttien ruokaresepteistä Vieraana keittiössä -keittokirjasta. Haluatko tuoda lähetystyön jouluvalmisteluihin; valmista yhdessä lasten ja koululaisten kanssa piparibanglamaja, katso ohjeet ja kaavat.

Tarjoamme seurakuntien lapsityön ja esimerkiksi koulujen käyttöön sekä lapsikuoroille Jukka Salmisen säveltämää Menox maailmalle -musikaalia.

Tutustu myös varhaiskasvatuksen materiaalipakettiin päiväkotien uskontokasvatuksen tukena sekä Mongoliasta alkaneeseen kirjepyhäkouluun, josta pian saamme kirjan perheen yhteisten pyhäkoulujen tueksi.

Toimitamme postikuluin tilattavaa 7–14 -vuotiaiden omaa Menox–lähetyslehteä, jossa työalueilta tuleva teema vaihtuu vuosittain. Lehteä voi tilata lähetyskasvatuksen tueksi omille lapsille, luokan oppilaille, kummilapsille tai leiriläisille tai ladata PDF-muodossa.

 

Tilaukset: 09 2532 5400

Lisätietoja: Kasvatustyön koordinaattori Outi Paukkunen 040 753 4174, outi.paukkunen@kylvaja.fi