Run for Missions -juoksuhaaste lähetykselle

Lähetysyhdistys Kylväjä on mukana lähetysjärjestöjen yhteisessä Run for Missions -juoksuhaasteessa, jossa juostaan tai kävellään lähetystyön hyväksi erilaisissa juoksutapahtumissa.

Juoksijat ja kävelijät valitsevat lähetyskohteen, jolle keräävät rahaa, ja hankkivat sponsoreita tukemaan valitsemaansa kohdetta. Run for Missioniin voi osallistua sekä juoksijana ja kävelijänä että sponsorina. Varainhankinnan ja yhdessä liikkumisen lisäksi tavoitteena on lähetystyön näkyvyys. Run for Missions -juoksuhaasteessa ovat mukana Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Lähetysseura ja Suomen Pipliaseura sekä Radio Dei.

Ota haaste vastaan!

  1. Kerää seurakunnastasi viestijoukkue tai lähde yksilömatkalle.
  2. Valitse juoksu- tai kävelytapahtuma ja ilmoittaudu tapahtumaan. Ilmoita seuraksesi Run for Missions / Kylväjä.
  3. Valitse kohde tai lähetti, jonka hyväksi juokset.
  4. Ilmoita Kylväjään tapahtuma ja kohteesi. Saat materiaalit, joiden avulla voit kertoa juoksusta ja kohteesta tukijoille, sekä oman viitenumeron, jotta tuki kohdistuu oikein. Kylväjän kautta saat myös ostettua Run for Missions -paidan (15 e) ja tuubihuivin (5 e).
  5. Kerää sponsoreita ja kannustajia. Kannustajilla on oma tärkeä tehtävänsä reitin varrella. Tulosta kannustusviiri tai tilaa Kylväjän toimistosta.
  6. Juokse tai kävele, voita itsesi ja iloitse lähetyselämästä!

Run for Missions -juoksijoita on mukana muun muassa Tampere-maratonilla 31.8.2019 ja Finlandia Maratonilla Jyväskylässä 13.–14.9. Tampere- ja Finlandia-maratoneilla on valittavana 10 kilometriä, puolimaraton, maraton sekä viestimaraton.  Finlandia-maratonilla on vaihtoehtona myös viiden kilometrin Finlandia-kävely. Voit ilmoittautua myös muihin juoksu- ja kävelytapahtumiin lähellä tai kaukana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja r4m@kylvaja.fi tai viestintäpäällikkö Outi Rajala, outi.rajala@kylvaja.fi, p. 044 584 3784.

Run for Missions -juoksuhaasteeseen vastanneita

Anu Mäki-Latvala, Valon kymppi -juoksutapahtumassa Jyväskylässä, Finlandia Maratonin yhteydessä 13.9.

Hanna Lindberg Tampere Maratonilla 31.8.2019

Päivi Ranta Tampere Maratonilla 31.8.2019

Lähetysfanit, Tampere Maratonilla 31.8.2019.

Mirva Heinonen, Tampere Maratonilla 31.8.2019.

Eero Junkkaala, Tampere Maratonilla 31.8.2019.

Lisää juoksijoita tulossa vielä! Seuraa näitä sivuja!