Työntekijä juutalaistyöhön Ukrainaan

Kylväjä pitää tärkeänä viedä evankeliumi Jeesuksesta, Messiaasta, juutalaisten ulottuville. Kristittyinä olemme päässeet osallisiksi Israelin Jumalan hyvyydestä ja olemme juutalaisille velkaa sen, että jaamme evankeliumin heidän kanssaan.

Ukrainassa Kylväjä tekee työtä Jews for Jesus -järjestön työyhteydessä. Järjestön työntekijät tekevät tavoittavaa työtä kaduilla ja kotikäyntityötä juutalaiskodeissa. Evankeliumista kiinnostuneille opetetaan Raamattua ja järjestetään sapattitilaisuuksia. Erityisesti juutalaisten juhlien aikana pidetään evankelioimistapahtumia.

Jos haluat toimia juutalaisten evankelioimisessa, tämä tehtävä sopii sinulle. Toimeen sopii monenlainen koulutus- ja kokemustausta.

Työtehtäviin kuuluu:
• Yhteistyö Jews for Jesus -järjestön työyhteydessä
• Katu- ja kotikäyntityö juutalaisten tavoittamiseksi evankeliumilla
• Osallistuminen Raamatun opettamiseen, sapatti- ja evankelioimistapahtumien järjestämiseen

Hakijalta edellytetään luterilaista uskonnäkemystä, perehtyneisyyttä teologiaan ja evankelioimistyöhön, englannin (tai venäjän) kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tehtävä soveltuu teologille, nuorisotyönohjaajalle tai henkilölle, joka haluaa viedä evankeliumia juutalaisille. Ennen tehtävien aloittamista hakijan tulee suorittaa Kylväjän lähetyskurssi ja noin vuoden kestävät venäjän tai ukrainan kielen opinnot.

Lisätietoja tehtävästä: rekry@kylvaja.fi