Organisaation kehittäjä Mongoliaan

13Mongolian-työhömme haetaan pitkäaikaista työntekijää, pariskuntaa tai perhettä kansallisen organisaatiomme kehittäjäksi.

Kylväjä on toiminut Mongoliassa vuodesta 1997. Itsenäisenä järjestönä (FLOM in Mongolia) Kylväjä rekisteröitiin vuonna 2001. Toimimme koulutus-, terveydenhuolto-, sosiaali- ja humanitaarisessa työssä. Kylväjän työyhteydessä on kuusi itsenäistä luterilaista seurakuntaa.
Toteutamme kolmea Suomen valtion rahoittamaa kehitysyhteisyöhanketta, teemme lisäksi kehitysyhteistyötä ja humanitaarista työtä omalla rahoituksellamme. Päätoimisto on Ulaanbaatarissa ja sivutoimistot Arhangain ja Zavhanin maakunnissa.

Organisaation kehittäjän tehtäviin kuuluu:
• Kylväjän kansallisen organisaation (FLOM in Mongolia) kehittäminen
• Kansallisten työntekijöiden ohjaaminen ja kouluttaminen
• KYT-hankkeiden ja muun Kylväjän humanitaarisen työn koordinointi ja ohjaaminen
• Yhteydenpito yhteistyökumppaneihin (viranomaiset, järjestöt, seurakunnat)
• Koulutus- ja ohjausvierailut työalueilla ja toimipisteissä ympäri Mongoliaa

Hakijalta edellytetään luterilaista uskonnäkemystä, englannin kielen taitoa, vähintään kahden vuoden työelämäkokemusta sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tehtävä soveltuu henkilölle, joka haluaa kehittää kristillisen kansalaisjärjestön toimintaa. Ennen tehtävien aloittamista hakijan tulee suorittaa Kylväjän lähetyskurssi ja noin vuoden kestävät mongolin kielen opinnot Mongoliassa.

Lisätietoja: rekry@kylvaja.fi