Seurakuntatyön osaaja Sahan tasavaltaan

Itä-Siperian-työhömme haetaan pitkäaikaista työntekijää, pariskuntaa tai perhettä.

Kylväjä on toiminut Itä-Siperiassa vuodesta 2000. Teemme työtä Inkerin ev.lut. kirkon yhteydessä. Syksyllä 2015 on tarkoitus aloittaa Inkerin kirkon pyynnöstä ja sen yhteydessä seurakuntatyötä uudella paikkakunnalla Sahan tasavallan (Jakutia) Jakutskissa.

Haemme tähän pioneerivaiheessa olevaan seurakunta-, evankelioimis- ja koulutustyöhön uutta työntekijää/perhettä.

Työtehtäviin kuuluu:

• Toimiminen seurakunta- ja evankelioimistyössä omien taitojen ja armolahjojen mukaan

• Seurakunnan vastuunkantajien kouluttaminen

• Mahdollisen avustus- ja sosiaalisen koulutustyön koordinointi

Hakijalta edellytetään luterilaista uskonnäkemystä, perehtyneisyyttä teologiaan ja seurakuntaa synnyttävään työhön sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tehtävä soveltuu teologille, nuorisotyönohjaajalle tai henkilölle, joka on kantanut vastuuta kristillisessä työssä. Ennen tehtävien aloittamista hakijan tulee suorittaa Kylväjän lähetyskurssi ja noin vuoden kestävät venäjän opinnot Itä-Siperiassa.

 

Vapaamuotoinen hakemus (elämäkerta) ja ansioluettelo lähetetään osoitteeseen rekry(at)kylvaja.fi