Vastuunkantajien kouluttaja Mongoliaan

Mongolian-työhömme haetaan pitkäaikaista työntekijää, pariskuntaa tai perhettä seurakuntien vastuunkantajien kouluttajaksi.

Kylväjä on toiminut Mongoliasta vuodesta 1997, missä toimii kuusi yhteistyöseurakuntaamme. Niiden ja uusien syntyvien seurakuntien vastuunkantajien kouluttajaksi haetaan uutta työntekijää/perhettä, jonka asemapaikkana on joko pääkaupunki, Ulaanbaatar, tai joku Mongolian maaseudun keskuksista.
Seurakuntien vastuunkantajien kouluttajan tehtäviin kuuluu:
• Seurakuntien vastuunkantajakoulutuksen organisointi ja opettaminen koulutuksissa
• Yhteydenpito luterilaisiin yhteistyöseurakuntiin
• Opettaminen Mongolian luterilaisessa raamattukoulussa
• Vierailu ja opetustapahtumien järjestäminen paikallisseurakunnissa ympäri Mongoliaa (Ulaanbaatarissa ja maaseudulla)

Hakijalta edellytetään luterilaista uskonnäkemystä, perehtyneisyyttä teologiaan ja seurakuntaa synnyttävään työhön, englannin kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tehtävä soveltuu teologille, nuorisotyönohjaajalle tai henkilölle, joka on kantanut vastuuta kristillisessä työssä. Ennen tehtävien aloittamista hakijan tulee suorittaa Kylväjän lähetyskurssi ja noin vuoden kestävät mongolin kielen opinnot Mongoliassa.

Lisätietoja tehtävästä: rekry@kylvaja.fi