Lähetyskurssi ja määräaikaisen tiimin koulutus ensi syksynä

lahetta_joku_muu_kansiSyksyllä 2016 järjestetään Kauniaisissa Raamattuopistolla jälleen lähetyskurssi. Lähetyskurssin yhteydessä koulutetaan ensimmäistä kertaa määräaikainen tiimi lähtemään Kylväjän työalueille opiskelijatyöhön ja seurakuntia synnyttävään työhön. Tiimiläiset opiskelevat paikallista kieltä tai hakeutuvat vaihto-opiskelijoiksi paikallisiin oppilaitoksiin todennäköisimmin Itä-Siperiaan.

Sekä lähetyskurssi että määräaikaisen tiimin koulutus kestävät puoli vuotta. Määräaikainen tiimi on tarkoitetttu 21-35-vuotiaille. Tiimiin ei ole lähetyskurssin tapaan ammatti- ja työkokemusvaatimuksia. Tiimi on työalueella koulutuksen jälkeen puolentoista vuoden ajan. Hakemuksia lähetyskurssille ja määräaikaiseen tiimiin otetaan vastaan 15.4.2016 saakka. Lisätietoja löytyy rekry-sivuiltamme.

Lähetyskutsuaan miettiville avuksi ilmestyi alkuvuodesta Jukka Norvannon kirjanen Lähetä joku muu! Olenko kutsuttu lähetystyöntekijäksi? Kirjaa voi tilata Kylväjästä ja lukea sähköisenä sivuillamme.