Kesäpäivillä mennään syvemmälle

”Niinhän se käy, kun meillä kotona ei ikinä rukkoilla”. Tästä 5-vuotiaan pojan lausahduksesta sai yli 100 vuotta sitten alkunsa Raahen seurakunnan lähetysompeluseuratoiminta.

Seurakunnan keskeltä lähetystyöhön lähtemistä ja lähettämistä pohditaan Lähetyksen kesäpäivillä 16.-18.6.2017 Raahessa. Tarinat lähetyselämän ihmeistä jatkuvat nukketeatterin näyttämöllä Matin matkassa maailmalle. Lähetysmaailmassa on Kylväjän työalueiden lisäksi esillä tämä tuore työmuoto ja muuta lähetyskasvastusmateriaalia.

Päivillä syvennytään myös reformaation ja itsenäisyyden juhlavuoden teemoihin. Raamattuopetusten, urheilutapahtumien ja kanavien päätteeksi illan kirkkohetket vievät syvemmälle rukoukseen. Kylväjän perustajan Per Wallendorffin kirja Taivasten valtakunnan salaisuus tarjoillaan Jukka Leppilammen musiikin ympäröimänä. Tuttuun tapaan ohjelmassa on lapsille ja nuorille maistuvaa menoa.

Seurakunnan edustajien tapaaminen on lauantaina 17.6. klo 14.15-15.00 Raahen kirkossa. Mukana Oulun hiippakunnan kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Matti Laurila ja kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

Kesäpäivien koko ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.