Raimo Mäkelän puheita Kylväjän nettisivuilla

Kylväjän nettisivuilla (Tule mukaan -> Kuuntelemaan -> Puheita Jeesuksesta) on nyt kuunneltavissa rovasti Raimo Mäkelän puheita. Raimo Mäkelä on Kylväjän perustajajäseniä ja Kylvän hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja (1986–2014). Puheet on pidetty Suomen Raamattuopiston tilaisuuksissa vuosina 1980–2006.

Puheissa on opetusta yhteisen uskomme perusasioista ja syvällistä tietoa elämän ja hengellisen työn monilta alueita. Niissä käsitellään Jumalan hyvyyttä, armoa ja rakkautta Kristuksen sovitustyössä monipuolisesti Uuden ja Vanhan Testamentin valossa. Aiheina ovat myös lain ja evankeliumin suhde julistuksessa sekä kärsimyksen, ilon ja onnen kysymykset. Puheet ovat edelleen ajankohtaisia käsitellessään kristillisen julistuksen ongelmia, uskonpuhdistuksen perintöä sekä aikamme ilmiöitä ja yhteiskuntaamme.

Raimo Mäkelän puheiden lisäksi Puheita Jeesuksesta -sivuilla on Kylväjän perustajajäsenten Per Wallendorffin, Juhani Lindgrenin ja Olavi Peltolan puheita.