Taivasten valtakunnan salaisuus Viikon teoksena

Radio Dein Viikon teoksena on tällä viikolla on Per Wallendorffin kirja ”Taivasten valtakunnan salaisuus.” Viikon teoksessa kuullaan arkisin klo 6.50, 10.55 ja 12.40 katkelma Taivasten valtakunnan salaisuudesta Martti Laukkasen lukemana. Koosteuusinnassa sunnuntaina klo 10 kuullaan kaikki viikon aikana kuullut katkelmat.

Lähetysyhdistys Kylväjän ensimmäisen puheenjohtajan, vuosina 1916-1995 eläneen Per Wallendorffin pääteos Taivasten valtakunnan salaisuus julkaistiin vuonna 1984. Joulun alla siitä otettiin Wallendorffin syntymän juhlavuoden kunniaksi kieliasultaan hieman uudistettu painos, joka hämmästyttää lukijat ajankohtaisuudellaan. Taivasten valtakunnan salaisuus on koottu Wallendorffin nauhoitetuista raamatunopetusluennoista 1970- ja 80-luvuilla Helsingissä. Kirjassa on kolme päälukua, jotka kuvaavat kolmiyhteistä Jumalaa, taivasten valtakuntaa ja sen lopullista tulemista.

Per Wallendorff itse kuvasi kirjaansa näin:

”Tässä kirjassa tutkimme taivasten valtakunnan salaisuutta, joka on Jumalan olemuksen salaisuus. Salaisuuksiin ei ole muuta porttia kuin Jumalan kasvot, jotka meidän tulee henkilökohtaisesti kohdata. Siksi tarkoitukseni on viedä sinut elävän Jumalan kasvojen eteen”.

Taivasten valtakunnan salaisuuden uudistetun painoksen julkaisemisella Lähetysyhdistys Kylväjä osallistuu myös uskonpuhdistuksen juhlavuoden 2017 ydinsanoman ja hengellisen perinnön esiintuomiseen. Kirjaa on saatavissa Pala maailmalta -kaupasta.

Lue lisää Per Wallendorffista ja Taivasten valtakunnan salaisuudesta.