Toivo-säätiöllä uusi toimintakausi

Burjatiassa Itä-Siperiassa toimivalla Toivo-säätiöllä on alkanut kahden vuoden hiljaiselon jälkeen uusi, aktiivinen toimintakausi. Säätiö sai uudet säännöt ja sen toimikenttää laajennettiin siten, että sillä on nyt mahdollisuus tehdä muun muassa valistustyötä. Aiemmin Toivo-säätiö on järjestänyt maaseutukylien asukkaille huovutuskoulutusta. Uudella johtajalla Darima Innokentjevalla on sydämellään ihmisten auttaminen erilaisissa ongelmatilanteissa esimerkiksi virallisissa asioissa.

Tämän vuoden ensimmäinen aktiviteetti Toivo-säätiöllä on tohveleiden ompelukoulutuksen järjestäminen luterilaisen seurakunnan naisille. Ompelukerholaiset ovat kokoontuneet jo kaksi kertaa lähettimme Arja Halttusen kanssa. Tavoitteena on hankkia seurakunnalle tuloja tohveleiden myynnillä.
Kuva: Jussi Valkeajoki