Vainottu-kirjasta toinen painos

Jukka Norvannon suositusta Vainottu-kirjasta julkaistaan toinen painos “Minun nimeni tähden” -vainottujen kristittyjen viikonlopputapahtumassa Raamattuopistolla 24.3.

Lähetysteologi Jukka Norvanto perustelee tarvetta Vainottu-kirjan uusintapainokselle: “Mitään muuta uskonnollista yhteisöä ei vainota maailmassa niin paljon kuin kristittyjä. Nykyäänkin moni kristitty istuu vankilassa siitä syystä, että tunnustautuu Jeesuksen seuraajaksi ja tahtoo kertoa hänestä toisillekin. Näitä totuuksia saa kuitenkin hakemalla hakea vaikkapa päivälehtien uutisista. Kristittyjen vainoista on esimerkkejä sekä läheltä että kaukaa, historiasta ja nykyajasta. Harva tulee ajatelleeksi, että pelkästään 1900-luvulla kristittyjä surmattiin uskonsa vuoksi enemmän kuin kaikkina aikaisempina vuosisatoina yhteensä. Kristittyjen vainot eivät jääneet vain kaukaisten sukupolvien todellisuudeksi.”

Vainottu-kirjan ensimmäinen painos ilmestyi vuonna 2011. Sen jälkeen kristittyjen vaino on lisääntynyt maailmanlaajuisesti, joten kirja on sen toisen painoksen ilmestyessä jopa ajankohtaisempi kuin kuusi vuotta sitten. Kirjaa on saatavissa Pala maailmalta –verkkokaupasta.