Kylväjä monessa mukana Kirkkopäivillä Turussa

Kylväjä on monessa mukana Kirkkopäivillä Turussa. ”Kirkkopäivät antaa laajan ja monipuolisen kuvan kirkkomme piirissä tapahtuvasta toiminnasta. Järjestäjät kutsuivat Kylväjän mukaan ja Kirkon lähetysjärjestönä katsoimme, että meillä on annettavaa kokonaisuudessa. Reformaation juhlavuonna on ilo olla mukana Jumalan sanan ja lähetyselämän merkeissä”, kertoo kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

Kylväjän lähetysteologi Jukka Norvanto on yhtenä opettajana Raamattu 2020 -raamattuakatemiassa Mikaelinkirkossa pe 19.5. klo 13-17. Raamattuakatemiassa otetaan Raamatun ydinsanoma haltuun yhdellä kerralla. Suomen tunnetuimmat raamatunopettajat käyvät läpi koko Raamatun alusta loppuun johtotähtenään ”On synti opettaa Raamattua kuivasti”. Yksittäiset opetusosiot kestävät 25 minuuttia. Jukka Norvanto käy omalla vuorollaan läpi profeetta Hesekielien elämänvaiheita klo 16.30. Jos ei pääse paikalle, Jukan opetuksen näkyjen profeetasta pääsee lukemaan puheen jälkeen myös Kylväjä-blogissa.

Tuomiokirkkotorilla lauantaina 20.5. klo 11–17 voi vierailla mongolialaisessa jurtassa sekä tutustua uskon ja urheilun yhdistävään urheilulähetystyön tiimiin. FLOM Sports Club kutsuu kokeilemaan jalkapallotaitoja ja osallistumaan erilaisiin tekniikkakilpailuihin.

Turun Tuomasmessu goes Kirkkopäivät kutsuu lauantaina 20.5. klo 22.00 Helluntaikirkkoon, Puistokatu 6 b, Sanan ja musiikin äärelle urheilutyön teemoin. Tuomasmessun saarnana on Ilta Lauran kanssa -talk show, jonka vieraina ovat kristillisen urheilutyön rakentajat Taneli Skyttä ja Mongoliassa urheilulähetystyötä tehnyt Niko Ijäs. Molemmat kuuluvat joukkoon, joka on juuri perustanut Suomeen uuden kristillisen urheiluseuran, KRIK Finlandin.

Kylväjän väkeä on tavattavissa myös Kirkkotorilla Logomossa (messupiste salin 2 aulassa paikka 29) pe 19.5. klo 10.00–21.30 ja la 20.5. klo 9.00–18.00.

Lisätietoja Kirkkopäivistä.