Joonan matkassa Lähetyksen kesäpäivillä

Sofian Talo vie lapset Joonan matkaan perheiden lähetysjuhlassa lauantaina klo 14. Esityksessä liikkuvat ihan tavalliset kaverukset, joiden toiminta muistuttaa tavalla ja toisella Raamatun Joonan vaiheita ja tuumailut Joonan ajatuksia. ”Esityksestä nousee esille se, ettei Jumala hylkää, vaikka ihmiselle sattuisi mitä. Jumala ei hylkää edes silloin, kun ihminen yrittää paeta. Jumalan perheessä jokaisella on oma paikkansa”, kertovat Sofian talon Liisa ja Leena.

Joonan matkassa on pieni pakomatka, joka päättyy kuitenkin onnellisesti. Välillä pohditaan Jumalan antamia tehtäviä ja roskapussin viemistä, jalkapalloa ja tottelemattomuutta. Yhdessä lauletaan tuttuja lauluja ja kuullaan, mistä saadaan voimia heikkona hetkenä ja mitä voi tehdä, jos joku asia harmittaa.

Perheiden lähetysjuhlaan kokoonnutaan helluntaiseurakunnan saliin lauantaina klo 14.00. Lisätietoja Muksulan ohjelmasta  ja koululaisten ohjelmasta.

Lähetyksen kesäpäivien koko ohjelma, majoitustiedot ja muuta informaatiota löytyy Kesäpäivien sivuilta.