Villahankkeella töitä Mongolian naisille

Mongolian nopeasta talouskasvusta huolimatta naisten työllistyminen on joillakin alueilla vielä vaikeaa. Osa heistä saa tienestinsä yrittäjinä. Davaanim Ishdorj opiskeli ensimmäisellä Kylväjän järjestämällä villatyökurssilla vuonna 2003. Hän kertoo Zuunmodissa sijaitsevasta villatöitä tilauksesta tekevästä pienestä yrityksestään: ”Olen nyt tehnyt villatöitä yli 10 vuotta. Nykyisin viisi naista tekee villatöitä tilauksesta. Jokainen naisista tekee itsenäisesti eri työvaiheita villan puhdistuksesta valmiiseen tuotteeseen asti.” Yrityksen naisten töitä on myynnissa muun muassa Pala maailmalta -verkkokaupassa.

Anna mongolialaisille naisille mahdollisuus työllistyä. Osallistu Armoa aroille -kesäkeräykseen ja tue Arhangaissa alkavaa uutta villahanketta tai tilaa tossut Pala maailmalta-kaupasta.