Armosta lähetystyössä julkaistu

Armosta lähetystyössä -pienjulkaisulla Lähetysyhdistys Kylväjä osallistuu uskonpuhdistuksen juhlavuoteen lähetystyön näkökulmasta. Julkaisuun on koottu kertomuksia ja kokemuksia armosta ja armon vieraudesta Kylväjän työalueilta. Armon tarvitsijan paikalla ovat yhtä lailla paikalliset kuin lähetystyöntekijätkin.

Armosta lähetystyössä -julkaisuun kootut kertomukset sopivat hyvin esimerkiksi hartausteksteiksi ja lähetyspiirien käyttöön sekä lahjaksi niillekin, joille armo on vielä vierasta. Kertomukset toimivat peileinä armoa etsiville ja siihen turvautuville.

”Jumalan anteeksiantamuksen ja rakkauden vastaanottaminen uskossa Jeesukseen merkitsee pääsyä armon alkulähteelle. Hänen armoonsa luottaminen ja sen varaan elämän rakentaminen on parasta, mitä lähetystyössä voi tapahtua. Jotkut sen löytävät, toisille se jää vieraaksi. Eikä kukaan tarvitse sitä kipeämmin kuin lähetti itse”, toteaa lähetysjohtaja Pekka Mäkipää julkaisun esipuheessa.

Kahden euron hintaista julkaisua voi ostaa Pala maailmalta -verkkokaupasta.