Juurilla – juutalaistyön näkymiä ilmestynyt

Juurilla – juutalaistyön näkymiä -pienjulkaisu on ilmestynyt. Julkaisu kertoo Kylväjän tekemästä työstä Ukrainassa, Pietarissa ja Israelissa. Sen sivuilta voi lukea ihmisistä, joiden elämää Messias on koskettanut. Kylväjän kokeneiden juutalaistyöntekijöiden kirjoittamissa artikkeleissa käsitellään myös Abrahamin vaiheita heprean kielen näkökulmasta, juutalaista pääsiäisateriaa ja Raamatun liittoja. Lisäksi käsitellään sovinnonrakennuksen kysymyksiä ristiriitojen repimässä Israelissa ja palestiinalaisalueilla. Arabipastori Elias Said tuo oman näkemyksensä tiestä rauhaan.

Evankeliumin vieminen kaikille kansoille perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn. Raamattu sanoo selkeästi, että sanoma Jeesuksesta on tarkoitettu sekä juutalaiselle että pakanalle (Room. 1:16): “Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille.” Kylväjä kutsuu työnsä kautta juutalaisia palaamaan uskonsa juurille ja Jumalan lupauksiin, jotka hän teki Israelin kansan kanssa ja näkemään Messias Jeesus profetioiden täyttymyksenä.

Kylväjä haluaa järjestönä olla siunaamassa tämän päivän juutalaisia suurimmalla mahdollisella siunauksella, evankeliumilla Jeesuksesta. Se tukee messiaanista liikettä sen rakentaessa identiteettiään ja etsiessä paikkaansa kirkon ja synagogan välissä. Israelin monikulttuurisessa todellisuudessa Kylväjä osallistuu myös arabiankieliseen evankelioivaan ja opetuslapseuttavaan työhön.

Viiden euron hintaista Juurilla – juutalaistyön näkymiä voi ostaa Pala maailmalta -verkkokaupasta.