Lasten Raamattusovellus tavoittaa nyt myös suomalaislapsia

 

 

 

 

 

 

 

Lasten Raamattusovellus julkaistiin suomeksi alkukesästä. Sovelluksessa on 40 raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, tehtävät ja kysymykset innostavat lapsia oppimaan. Sovellus on suunnattu noin 4-8-vuotiaille.

Lasten Raamattusovellus sopii myös niille, jotka puhuvat esimerkiksi englantia, arabiaa, turkkia, venäjää tai japania. Kieliä on valittavana 26, ja kielen saa vaihdettua sovelluksen asetuksista.

Lasten Raamattusovelluksen on tuottanut YouVersion ja OneHope. Käännösprojektin vetämisestä Suomessa ja raamatunkertomusten kääntämisestä, toimittamisesta ja tuottamisesta on vastannut Raamatunlukijain Liitto, jonka jäsen Lähetysyhdistys Kylväjä on.

Lasten Raamattusovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset.