Jukka Norvannon 60-vuotispäivä kokoaa kristittyjä yhteiseen iloon

Jukka Norvannon 60-vuotispäivä kokoaa kristittyjä yhteiseen iloon

Sunnuntaina 22.10 juhlitaan Tampereella 60-vuotiasta Jukka Norvantoa ja Raamattua. Kristittyjä kaikista suunnista kokoava juhlaa alkaa messulla Viinikan kirkossa kello 10 ja jatkuu Tullikamarin Pakkahuoneella klo 13.

Luvassa on väläyksiä Jukan elämästä ja Raamatun sanan vaikutuksesta maailmassa. Ystävät Jukan elämän varrelta esiintyvät. Musiikista ja yleisön laulattamisesta vastaavat muun muassa Pekka Simojoki ja MGtH trio. Kirjapöytä esittelee Norvannon uutuuskirjat sekä laajan valikoiman hänen tuotantoaan. Juhlan alussa nautitaan keittoa ja kakkukahvit.
Jukan raamattuopetuksista ovat ammentaneet vuosien varrella sadat tuhannet suomalaiset. Kaikki Jukan työstä iloitsevat henkilöt ja yhteisöt voivat painattaa onnittelunsa Jukalle juhlaohjelmaan 30.9. mennessä. Tietoa onnittelun lähettämisestä sekä paikan varaamisesta tai lunastamisesta juhlaan saa juhlan sivulta ja Kylväjän toimistosta p. 09 2532 5400.

Yhteiskuljetuksia tai kimppakyytejä Tampereelle järjestäviä pyydetään ilmoittamaan matkoista järjestäjille tiedon levittämiseksi. Matkoista tiedotetaan juhlien internetsivustolla sekä Facebookissa. Yhteiskuljetus juhlaan on tiedossa ainakin Lappeenrannasta.

Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysteologina työskentelevän Jukka Norvannon syntymäpäiväjuhlat ovat osa Kylväjässä käynnistyvää raamattutyön keräystä Annoit minulle elämän.