Kylväjä mukana Run for Missions -juoksussa Tampereella 16.9.

Kaksi Lähetysyhdistys Kylväjän joukkuetta on lähdössä lauantaina juoksemaan Run for Missions –juoksuun Tampere-maratoniin. Kylväjän joukkueet Kylväjän jymyjyvät ja FLOM Sports Club lähtevät juoksuun Medialähetys Sanansaattajien haastamana.

Kylväjän jymyjyvissä juoksevat Päivi Laukkanen, Tea Vuorela ja Hanna Nousiainen. FLOM Sports Clubissa juoksevat Susanna ja Mikko Sarimaa, Heikki Kultala ja Janne Mankinen.

Juoksun yhteydessä juoksijat ja heidän tukijoukkonsa keräävät rahaa lähetystyölle. Kylväjän jymyjyvät tukevat pakolaistyötä ja FLOM Sports Clubin joukkue urheilulähetystyötä. Juoksijat haastavat myös ystävät, tuttavat ja muut asiasta innostuneet tukemaan samoja kohteita.

Osallistu Kylväjän joukkueiden Run for Missions –juoksuun ja tue pakolais- ja urheilulähetystyötä:

Nooa Säästöpankki 440500-121296
IBAN FI57 4405 0010 0212 96
BIC ITELFIHH

Pakolaistyön viitenumero 320310153

Urheilulähetystyön viitenumero 702010165