Urheilulinja alkoi Raamattuopistolla

Urheilulinja starttasi Raamattuopistolla Kauniaisissa 4.9. Urheilulähetystyöntekijä Niko Ijäksen vetämällä linjalla on 16 opiskelijaa.

Urheilulinjan arkeen kuuluu yksilö ja joukkuelajien pelaamista ja ohjaamista, oppitunteja johtajuuteen ja valmentajuuteen liittyen, raamattuopetusta sekä erilaisten kilpailujen ja liikuntatapahtumien järjestämistä. Kaikessa pidetään urheilulähetystyötä läpileikkaavasti esillä esimerkiksi pohtimalla asioita lähetyskenttien näkökulmasta.

Urheilulinjan päätavoitteena on kouluttaa, varustaa ja lähettää. ”Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö. Varustamme toimimaan johtajina ja valmentajina urheilun parissa. Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana urheilun parissa tehtävässä työssä Suomessa ja lähetyskentillä, tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea”, kertoo linjaa vetävä Niko Ijäs.