Rauniot Bethany-vierastalon isäntäpariksi

Bethanyn henkilökuntaa ja hallituksen jäseniä, Mirja ja Urpo oikeassa reunassa takarivissä.

Kylväjän työntekijät Mirja ja Urpo Raunio ovat siirtyneet Hongkongiin Bethany-vierastalon isäntäpariksi. Cheung Chaun saarella sijaitseva kristillinen vierastalo on toiminut jo 30 vuoden ajan toiminut kulttuurien välisten työntekijöiden ja heidän perheidensä kristillisenä levähdyspaikkana. “Vastaamme vieraiden ja työntekijöiden sielunhoidosta, paikan johtamisesta ja monista toimistoasioista. Lisäksi käymme pitämässä avioliittokoulutusta Kylväjän eri kentillä”, Rauniot kertovat uudesta työnkuvastaan.

“Päivälämpötila on saarellamme tällä hetkellä noin 31 ja yölämpötila 25 astetta. Ilman suhteellinen kosteus on korkea, joten pihalla hiki nousee pintaan todella helposti vaikkei edes tekisi mitään raskasta työtä.” Töitä Bethanyssa olisi tarjolla Raunioiden lisäksi muillekin suomalaisille: “Etsimme tällä hetkellä ainakin muutamiksi viikoiksi kerrallaan vapaaehtoisia apulaisia vierastalon ja sen puutarhan töihin.”

Raunioiden työ on osa Kylväjän työtä Itä-Aasiassa, josta voi lukea lisää liittymällä heidän ystävärenkaaseensa.