Richard Harvey opettaa Lutherista ja messiaanisesta juutalaisuudesta

Richard Harvey

Messiaaninen juutalainen teologi Richard Harvey vierailee Suomessa 20.-26.11. Juutalaisevankelioinnin Suomen työryhmän (JUST) kutsusta. Luvassa on asiantuntevaa ja syvällistä opetusta muun muassa Lutherin ja messiaanisen juutalaisuuden suhteesta. Harveyta voi kuulla Helsingissä, Joensuussa, Ryttylässä, Turussa ja Kauniaisissa. Ohjelman osoitetietoihin ja kellonaikoihin on tullut joitakin muutoksia, tarkista ajantasaiset tiedot täältä.

Richard Harvey on opiskellut ja toiminut opettajana muun muassa All Nations Christian Collegessa. Vuonna 2008 valmistui hänen uraauurtava väitöskirjansa Mapping Messianic Jewish Theology, ensimmäinen messiaanisen juutalaisuuden teologisia suuntauksia kartoittava tutkimus.

Vuodesta 2011 alkaen Harvey on toiminut vanhempana tutkijana Jews for Jesus -järjestössä kiertäen eri puolilla opettamassa ja kouluttamassa sekä osallistuen messiaanisen juutalaisuuden teologiaa käsittelevään kansainväliseen keskusteluun. Häneltä on juuri ilmestynyt kirja Luther and the Jews – Putting Right the Lies.

Lisää Richard Harveysta Kylväjä-lehden numerosta 1/2017.