Kylväjän joulukeräyksellä rakennetaan lasten tulevaisuutta

Ginnirin kaupungissa Etiopiassa toimii Lähetysyhdistys Kylväjän tuella lasten päiväkeskus, jonka toiminnasta ja kummiohjelmasta vastaavat Ginnirin Mekane Yesus -seurakunta ja Ginnirin kaupunki. Päiväkeskuksessa käy noin 60 kummiohjelmassa mukana olevaa köyhää lasta, joista osa on orpoja. Päiväkeskuksessa huolehditaan lasten ruokailuista ja terveydenhuollosta sekä autetaan heitä läksyjen tekemisessä.

Vuonna 2006 perustettu päiväkeskus sijaitsee tällä hetkellä toiminnan jatkuvuuden kannalta epävarmalla vuokratontilla. Siksi kesällä 2017 ostettiin oma tontti, jolle rakennetaan vuoden 2018 aikana uusi päiväkeskus.

Joulun alla alkanut keräys Rakennetaan lapsille päiväkeskus Etiopiaan jatkuu, kunnes tarvittavat 50 000 euroa on saatu kokoon.

”Päiväkeskuksessa lapset saavat riittävästi ruokaa, joten he kasvavat normaalisti, pysyvät terveempinä, jaksavat leikkiä ja käydä koulua”, kertoo Ginnirin kummiohjelman vapaaehtoisena koordinaattorina toimiva Mirja-Riitta Malinen. Etiopiassa lähettinä ollessaan hän näki tarpeen köyhien lasten päiväkeskukselle: ”Päiväkeskuksen aikuiset toimivat omalta osaltaan lasten kasvattajina. Perheiden taakka helpottuu myös konkreettisesti lasten ruokailumahdollisuuden myötä.”

Keräykseen voi osallistua puhelinlahjoituksella, 0600 03050 (25,37€ + pvm, voimassa joulu-tammikuun). Nettilahjoituksen myötä puolestaan tarjoutuu erinomainen joululahjamahdollisuus: Keräyksen sivuilla voi tulostaa lahjoituksen jälkeen lahjasta kertovan lahjakortin.

Lisätietoa keräyksestä ja tulostettava lahjakortti löytyvät täältä. Muita lähetyslahjoja löytyy täältä ja Pala maailmalta -verkkokaupasta.

”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Jer. 29:11

Tule rakentamaan lasten päiväkeskusta ja tulevaisuutta Etiopiaan!