Työntekijämme turvassa Ukrainassa kiristyneestä tilanteesta huolimatta

Ukrainan ja Venäjän välinen tilanne on kiristynyt viimeisten viikkojen aikana. Venäjä syyttää Ukrainaa provokaatiosta sen laivaston harjoitellessa Yhdysvaltojen kanssa Mustallamerellä. Ukraina puolestaan syyttää Venäjää sotatoimien kiihdyttämisestä Itä-Ukrainassa, jossa separatistit ovat käyttäneet myös raskasta tykistöä. Etyjin tarkkailijat raportoivat esimerkiksi viime perjantain aikana 170 räjähdyksestä Donetskin alueella.

Kylväjän työntekijät Risto ja Marja Liedenpohja työskentelevät Odessassa, jossa on kuitenkin rauhallista, ja he ovat turvassa. Risto Liedenpohja kertoo: “Kiristyneestä tilanteesta huolimatta työmme jatkuu ja vietämme messiaanisissa seurakunnissa hanukkajuhlia tavalliseen tapaan. Rukousta Ukrainan tilanteen ja hanukkajuhliemme puolesta kyllä tarvitaan.”

Lisätietoja Ukrainan tilanteesta muun muassa Iltalehden sivuilta.